Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ssmt2 [Dedyk]

ssmt2player

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mam nadzieję że będzie ON... Bo ja już nie wyrabiam ;p

Ja już czekam od wczoraj... Wbiłem 23 Lvl i musiałem schodzić z kompa (ja tak mówię :]) No i dzisiaj zamiast NORM/BUSY/FULL to są ... ;D

Tyle ludu czeka... A oni nic ;(

Opublikowano

Szczerze to się zgodzę z Restive, ale ja też gadałem z GM'em i mi powiedział, że server będzie działał. Tylko teraz dodają nowe rzeczy i nowy client ma wyjść. I przydały by się z 2 nowe kanały bo lagi są straszne, a jeszcze na dodatek ci gracze którzy mają łącze bezprzewodowe to po jakimś czasie grania im się limit kończy i zmniejsza im się prędkość danych po czym ich będzie wyrzucało z serva bo takie lagi będą mieć ;/

Opublikowano

Czemu jak klikam na www.metinologia.pl ( of. strona) wychodzi mi freak2?? <lol2>

PS. Wczoraj miałem 0 lagów przy necie 20mb/s ...

Opublikowano

zal jednym słowem, nic nei zgadza sie z opisem, nawet handlarze, gdy sie spytaasz o cos GM to od razu ucieka, zobaczymy dalej

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Poczekajmy do jutra, ale ja i tak sądzę, że to już koniec z serwerem bo nawet stronę Metinologia.pl przenieśli na jakąś stronę Freak2 ;/

Opublikowano

No super... czekam od 11h i dalej nic? 7h ... Admini mogli coś napisać tutaj... A nie all graczy olewać...

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

otóż rozmawiałem z GA i powiedział że jutro na jutro będzie zrobione na 100% ale nie powiedział mi co się stało dokładnie że dzisiaj nie był on.

Zakus :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...