Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ssmt2 [Dedyk]

ssmt2player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masa bugów i innej maści syfu a Admin nic sobie z tego nie robi. O ludziach z navi to nawet już nie wspomnę, nie polecam.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierwsze slysze zebym mial cokolwiek wspolnego z tym serwerem.To jakaś pomyłka,prosze o edycje topicu i zmiane składu team na taki jaki jest faktycznie.

Opublikowano

serwer był by nawet nawet gdyby nie te cholerne bugi

GA napraw stronkę bo odbugowywanie nie działa próbuje od 1h i nadal to samo

Odbugujcie mi postac Rafik - 118 lvl

Opublikowano

Takie pytanko z mojej strony

Czy u was też serwer off?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jest już 12:05 A nie działa... Wy zawsze się tak opóźniacie ? ;x

Opublikowano

Tylko mówię.... Nie wiem kto serwer robił i ile ten koleś ma lat.... Ale oni nie są coś punktualni... Pewnie serw po 14/13 będzie włączony ;]

Opublikowano

Dobra to ty po 16 ja o 14:30 już jadę... Potem do domu i następna ekipa ^^ Więc wiesz

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Heh serwer - 4/10 Tyle zbugowanych postaci, problem w ich odbugowywaniu... Innymi słowy taki chaos na serwie zapanował, każdy wrzeszczy żeby mu odbugowano postać jakby był jedyny. Admini powinni ogarnąć a serwer albo się dźwignie albo padnie niedułgo.

Nie polecam się nigdzie teleportować- siedzieć w m1 robić eq a innymi postaciami robić bronie ^^

Opublikowano

Nie , nie off 4ever , po prostu gm też ma życie , czasami musi spotkać się z rodziną . Teraz jak wpisałem złe pasy było '' nieprawidlowa nazwa .. '' a nie '' błąd podczas łączenia się z serverem'' , może coś z tego jeszcze bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...