Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ssmt2 [Dedyk]

ssmt2player

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie zbyt dużo tego wszystkiego ;D Pzdr. xPP

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Mam to samoo.

Wszedłem na tą mapke i mi sie postać zbugowała, ktoś może mi pomóc lub coś zaradzić ?? ; )))

Proszę o szybką odp.

Opublikowano

Taki kurwa ogarnięty team serva, że od 15:30 czekam kurwa aż mi postać farmazony jebane odblokują.

nie polecam serva.

Opublikowano

Co do serwera, to grałbym dalej, ale niestey NIE. Jak zrobić EQ SMOKA? Aby zrobić Eq z Nieb. Łez +9 musisz mieć w CH[CENZURA] dużo kasy, bo bodzio 500kk. Co do sztabek, to pisze, że dropią 10kk, a jak najedziesz na nie w eq, to są to sztabki 2kk. Jak tu zarobić 2kkk na skille P?

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

Serwer fajny, z GM nie miałem jeszcze styczności więc o nich nie napiszę, exp szybko leci a 2kkk na skile szybko można uzbierać bo za 1 potworka leci sztabka złota 10kk. Tylko nie wiem co z serwerem się stało bo nie mogę wejść na niego, brak połączenia.

Zakus :)

Opublikowano

Serwer fajny, z GM nie miałem jeszcze styczności więc o nich nie napiszę, exp szybko leci a 2kkk na skile szybko można uzbierać bo za 1 potworka leci sztabka złota 10kk. Tylko nie wiem co z serwerem się stało bo nie mogę wejść na niego, brak połączenia.

Zauważ, że na dole pisze 10kk, a jak najedziesz, to pisze 2kk. Sprzedaj jedną sztabkę i zauważ, że to jest 2kk, a nie 10kk

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

chujowy priv ... wszystko zbugowane a administracja ma na graczy wyjebane ... wiem bo pytałem każdego gm czy odbuguje postać to każdy do mnie spierdalaj albo odpierdolcie się All

Opublikowano

@Up

Czy cię do reszty pojebało ?

przeciez to jest tak nie ogarnięty serwer że aż szkoda.

Gm'owie biją na wolnym. Ale "wbijajcie gra się super" [Pobijemy was i nie damy grac]

Nie polecam.

Dobry priv Atlantica ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...