Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ssmt2 [Dedyk]

ssmt2player

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odbugujcie mi szamanke Katarzynka w dolinie bo to na stronce nie dziala ciagle mnie teleportuje w to samo miejsce na dolinie zrubcie tego sure i kowala w m1 bo tam pół servera graczy zbugowało bo nie ma nawet kontaktu do was wiec pisze tu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema mam maly problem zaczolem grac sura i mam 126 Lv i jak chce zalozyc Diamentowy miecz to pisze mi nie ma odpowiednich preferencji o co kaman??

Opublikowano

Mam pytanie do modow i operatorow ogarnijcie to ze jak sie wchodzi do doliny orków to ci sie postac blokuje i resetuje sie gra calyczas ladując od nowa . Nie można się tepnąć ani nic wogule zero i to kilka osób tak juz mialo. OGARNIJCIE TO!!!!

Opublikowano

Siema mam maly problem zaczolem grac sura i mam 126 Lv i jak chce zalozyc Diamentowy miecz to pisze mi nie ma odpowiednich preferencji o co kaman??

Opublikowano

Siema

1.Polecam server Z grywalnosci

2.nie polecam servera przez administora 555 bo jest frajer rozdaje eq kolega lub ludzia ktorzy liza mu dupe zamiast pomagac gracza to idzie i ich olewa

3. z grywalnosci polecam server przez adminow sstm2 nie polecam servera!!!!!

Opublikowano

Pozdro...

Wchodze na doline buumm postać zbugowana a to z odbugowaniem na stronce nie dziala

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...