Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Windows

Brodek

seven czy xp ?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seven Czy Xp ?

• Seven
      25
    • Xp
      30
    • Seven
      2
    • Xp
      1
    • Seven
      4
    • Xp
      4
    • Seven
      1
    • XP
      8
    • Seven
      6
    • Xp
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja mam nadal problem ;/ nie mogę upgradu zrobić z 7264 do 7600 pomoże ktoś? :P

teoretycznie sie nie da i nie jest to zalecane, wczoraj wygooglowalem o tym, że trzeba zmienić jakiś ini, dzisiaj coś znaleźć nie moge ;(

ja tam wole tego nie pobierac bo się dygam ze jest lipne

śmiało możesz instalować, 7264 ochrzczona przez Quazu'a jako RTM i ma certyfikat jakości:

7264 Jest sprawdzone przezemnie i tylko to polecam bo wiem że są aktywatory i wszytko ładnie śmiga. Ma ktoś change loga 7264-7600?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Windowsa MX 7 SP3 PL.

Jest to przeróbka Windowsa XP, posiada wbudowane style Visty, Seven itp.

Naprawdę windows świetny

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

@UP

jak wyszedł Windows MX 7 to mi się zdaje że jeszcze wtedy nie było Windows 7 :P Dopiero Windows MX 8 ma jakieś style z Win 7 ale nie jestem pewien.

@TOPIC

Nie dawno zmieniłem wersje z Windows 7 Build 7200 na Windows 7 Ultimate RTM i jestem z tego bardzo zadowolony :D System o wiele szybszy i stabilniejszy niż Win XP czy Vista. Gorąco polecam ten system.

Sig.png

Opublikowano

tak windowx MX 7 mialem 1 mies przed tym jak sie dowiedzialem ze ma wogle wyjsc Windows seven... wole xP jakos sie przyzwyczilem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...