Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seven Windows

Brodek

seven czy xp ?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seven Czy Xp ?

• Seven
      25
    • Xp
      30
    • Seven
      2
    • Xp
      1
    • Seven
      4
    • Xp
      4
    • Seven
      1
    • XP
      8
    • Seven
      6
    • Xp
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najlepiej mieć i xp i 7, część rzeczy może nie działać na 7. Jak masz bardzo dobrego kompa to lepsze wyniki na 7 . Wygląd jest nieładny, za bardzo kojarzy się z vistą.

moja teza odnosnie tego ze jestes debilem jest dalej aktualna ;)

7mke juz od ~2ghz i 1gb ramu mozna instalowac, ew. powylaczac aero a jesli chodzi o kompatybilnosc, to jest wieksza niz w viscie i naprawde rzadko sie zdarza ze cos nie odpali, a wrazie czego osobiscie korzystam z vmware na ktorym mam xp

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam Windows Seven Ultimate i Jest ogromnie wydajniejszy od Visty i Xp, Podam Ci przyklad na Viscie w Indeksie wydajnosci systemu mailem 6,4 a na Seven mam 7,5 na 7.9 mozliwych. Odczuwalna jest roznica w wszytkich aplikacjach , Komputer szybciej sie włacza i wyłacza

Opublikowano

@Maari1920

Google>windows 7 rs> pierwszy wynik.... Build to wersja, nie bierz starszego niz 7264. I w ogóle najlepiej 7264 bierz ;) Ja na 2 kompach mam windows 7 i jest dużo lepszy od xp... Co to jest xp.... wynalazek z przed 9 lat.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
@Maari1920

Google>windows 7 rs> pierwszy wynik.... Build to wersja, nie bierz starszego niz 7264. I w ogóle najlepiej 7264 bierz ;) Ja na 2 kompach mam windows 7 i jest dużo lepszy od xp... Co to jest xp.... wynalazek z przed 9 lat.

7600 jak juz, cus RTM.

8 lat ;(

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

7264 Jest sprawdzone przezemnie i tylko to polecam bo wiem że są aktywatory i wszytko ładnie śmiga. Ma ktoś change loga 7264-7600?

Opublikowano

Quazu, po jakiego ch... ma instalować stary build? Najnowszy to 7600, i jest do niego pełno aktywatorów... Gdyby ktoś chciał linki do win7 i aktywatora, pisać na pw. Pzdr

90921442.png
Opublikowano

A masz? Sprawdziłeś u siebie? Zagwarantujesz ze nie zdechnie po trialu? A w ogóle to nic nowego w tym buildzie nie ma.... Jak cie wyższy numerek podnieca to proszę bardzo.

BTW screen z mojego pulpitu na win7

http://img14.imageshack.us/i/screendesktop.png/

Opublikowano

Ja mam problem:P Aktualnie na kompie mam build 7264 i chce go sobie updejtnąć do nowszego 7600. Mam płytkę z nim, ale wywali mi błąd z integralnością ;/ Somebody help me :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Aktualnie mam XP, ale chciałbym się przesiąść na 7.

I mam pewien problem.

Wkładam płytę z 7-ką, bootuje i wyskakuje napis "Naciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje rozruch płyty" (coś takiego)

No klikam coś. Ładuje się jakiś paseczek, czyli wygląda, że wszystko ok.

No i jak ten paseczek już się załadował, to na ekranie pokazuje się jakby pulpit i myszka, którą mogę ruszać :huh:

Czekałem chwilkę i nic się nie działo...

Może powiedzieć, co robię źle?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc ;)

Po prostu czekaj. U mnie instalator miał podobną zwiechę... po oglądnięciu po kilkudziesięciu minutach windows się zainstalował :D

Ogólnie polecam system. Zajebiście stabilny i szybki.

Opublikowano

up

Pracowałeś z sevenem? Wątpię...

Quazu, miałem trzy seveny, rc1, 72xx, 7600 i mogę Cię zagwarantować, że windows7 rtm pracuje szybciej i wydajniej niz jego poprzednie builidy. Pozdro

90921442.png
Opublikowano

Yyyy... Nowsza wersja? Jak nasteppny wyjdzie to też będzie rtm... Tak samo jak wszystkie poprzednie były RC.

Opublikowano
Yyyy... Nowsza wersja? Jak nasteppny wyjdzie to też będzie rtm... Tak samo jak wszystkie poprzednie były RC.

nom, zainstaluj sobie bete bo po co iść do przodu, co nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...