Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simple tut PG [EMS]

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maniusiek sinem idz na drake'i i cold eye, przez ant tunnel itd, właśnie tam siedzę :P

Co do samego cheata: Działa znakomicie, dorzuciłem No Delay i wyiatam :P

Tylko uwaga, nie włazić na gejzery bo zmasakruje ;/ Ja padłem tam tak szybko że nie zauważyłem nawet kiedy :P

sygna1pp0.png

GG: 842438

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Etam.. sa slaby exp... ja na Yetti killam...

Tylko zrbilem tam 2lvle wylaczylem maple zjadelm kolacje i wrocilem wlaczam ml engine tabele tranera maple ustawiam all i na vacu(dupex(bo fusion lagg)) chce expic a tam zaraz ded.... ale draczego no??

Dopiero co dam 2 lvle wbilem :/

:P

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dokładnie co trzeba zrobić po kolei lub napisać co ja źle robię?

1. Odpalam MLE

2. Otwieram tabelę

3. Włączam MS ale jeszce nie naciskam "play" w tym okienku, które wyskakuje

4. Atachuję MS

5. Teraz robię z tymi skryptami - te eip itd

6. Klikam "play"

I w tym momencie mi wyskakuje error gameguarda - 114 initialize failed...:CCC Co robię źle? :(

Procek dwurdzeniowy i zainstalowałem aktualizacje. Dodałem " -1121" do elementu docelowego.

I tabelka ma być w folderze MS czy na pulpicie?

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

Może mi ktoś dać tą całą tabele i Engine?? bo nie wiem gdzie znaleźdź tak uzywałem opcji szukaj i nic nie ma

thief_490100.gif

98lvl Dragon Knight <nie gram>

56lvl Mag I/L <Gram>

48lvl Snajper <nie gram>

1 lvl Mag I/L <Będe grał>

Opublikowano

@Ripcurl

Napiszę Ci po kolei co masz zrobić:

1. Otwórz Moonlight Engine.

2. Otwórz tabelkę.

3. Włączasz Xentare (Opcjonalnie).

4. Włączasz Maple (W Xentare klikasz Start MS).

5. Klikasz Play.

6. Gdy się GG i wszystko ładuje, klikasz na MLE, Proccess Watch i wybierasz Maple Story gry w "()" będzie 8 lub 11.

7. Wchodzisz na postać którą chcesz haczyć.

8. Gdy już jesteś w grze, minimalizujesz maple i załączasz haki, które chcesz używać.

Mam nadzieje, że zadziała. Ja tak zawsze robi i mi chodzi jak po maśle ;]

@Up

Może na tej mapie na której haczysz jest ktoś inny? Bo wtedy właśnie nie ściąga Ci wszystkich mobów w jedno miejsce ...

Opublikowano

Da ktoś tego cholernego linka do tego cholernego Engine i tabelki?

thief_490100.gif

56lvl Mag I/L <Gram>

48lvl Snajper <nie gram>

Opublikowano

@Holz

Podczas wybierania proccess Watcha 8 lub 11 wyskakuje mi error=5 teraz. :(

Wiesz dlaczego?

ripcurlwavenv8fn9.jpg
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

haha czemu wszyscy używacie tego MyGoda on jest tak daremny........ a NoBlink macie ? lol

Opublikowano

Ja używam NoBlink, NoDelay, MyGod, PgHack i bardzo dobrze mi wszystko śmiga ;]]

Opublikowano

Jeżeli odpalam MS z Xentare to wszystko ok jest tyle, że się po załadowaniu gg nie włącza MS, bez Xentare jest tak samo teraz.

Wydaje mi się, że w złym momencie wybierałem proccess i dlatego był ten error, już go nie ma ale jest teraz to co napisałem. :(

@Down

Tak, zmieniłem element docelowy.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
Opublikowano

Ehhh to nie mam pojęcia ocb ... Może wszystko o początku zrobisz ? Tj. zainstalujesz maple, ściągniesz rzeczy potrzebne do hackowania (Wyżej dałem linki) i zrobisz wszystko po kolei tak jak mówiłem ... A utworzyłeś skrót na pulpicie i zmieniłeś jego element docelowy ?

Opublikowano

Teraz, kiedy wklejam zawartość MyGod script do Auto assemble wyskakuje mi: Not all instructions could be injected.

MS zaatachowalem podczas ładowania gg.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
Opublikowano

Mam problem naciskam Write Code i pisze " Not all instructions could be injected" No i jak mam zrobić żeby działało?

I nie mam tego "Processor Watch" Zielony jestem w hackach!!:)

thief_490100.gif

56lvl Mag I/L <Gram>

48lvl Snajper <nie gram>

Opublikowano

Ehhh nie wiem co robie zle... Wszystko wchodzi ladnie, uruchamiam gre, wskakuje komunikat z tymi znaczki i "OK", gra sie uruchamia a przy ekranie logowania dostaje DC.

Co poradzic?

Opublikowano
Jestes jeszcze zbyt maly i glupi zeby zrozumiec pewne rzeczy, to jest jak odpalic PG, a nie jak zrobic zeby nie rebootowalo kompa durniu.

1.Screnny dodane.

2.Detox - kiedys z hornasiem robilismy guide, gdzie bylo guide jak zrobic z 2core, 1 core na pewien czas poszukaj w archiwum.

[Ps] Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo kolejnosc odpalania kazde skryptu jest zawarta tylko ty nie potrafisz czytać maluchu ;).

Lączony post.

Napinasz sie jak kabel od neostrady, a ty jestes znany na tym forum jako najwiekszy pajac i twoje najwieksze osiagniecie to kopiowanie obrazkow z hiddena. Pozatym kiedy ja mialem PG hacka ty rozminiales jak odpalic xentara. Dla twojej wiadomosci mam 18 lat, to 4 lata wiecej od ciebie i wystarczajacy staz na tym forum i wyrobiona opinie o tobie aby nazwac cie malym smieciem. Ban za spam i obrazanie admina Cya.

gz jakim cudem masz administratora to ja niewiem :P

a tak apropo kiedy ja miałem PG Hacka to ty ledwo załanczałeś xentara xD

Opublikowano

Bo może idziesz na jakiegoś potworka który jak hita to zabiera więcej hp niż masz na maxa. Niestety MyGod tak działa ... Lub też nie działa na ataki magiczne.

Opublikowano

poczytalem troche postow, czyli niema zadnej opcji na wlaczenie maple z ML na dwurdzeniowym procku tak? chce bydz pewny na 100% zeby jak glupi nieszukac po jakis forach :P tylko jechac dalej na Xentarze

Opublikowano
no poszedlem 44 lvl banditem na pirate i od razu dead xD

jaaaaaaaa <wow> jak ty to zrobiłeś?

poco tego typu posty w takim temacie...............

poczytalem troche postow, czyli niema zadnej opcji na wlaczenie maple z ML na dwurdzeniowym procku tak? chce bydz pewny na 100% zeby jak glupi nieszukac po jakis forach :P tylko jechac dalej na Xentarze

ML+Dual Core=100% BSOD :P

Xentar+Dual Core=MS HAX ^^

ML+Xentar+Single Core=HAXORZ

idzie zmniejszyć z Dual Core na Single ale jest 50% że będzie ci działać Windows po zmniejszeniu :P u mnie akurat działa cały czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...