Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simple tut PG [EMS]

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam inne pytanie jak daje proces wath to mam 5 odresow ktory mam wybrac czytalem w innym temacie ze tam gdzie jest 11 w nawiasie a i mnie nie ma 11 ??????????????????

Opublikowano

U mnie na początku też nie ma 11, dopiero kiedy splash GameGuarda zniknie to jeden z procesów zmienia wartość na 11. Ale tak jak wspomniałem jak dam attacha to restart kompa T_T Ponawiam pytanie, ktoś wie jak temu zaradzić? I przypominam, nie mam P4 ani Dual Core.

sygna1pp0.png

GG: 842438

Opublikowano

teraz mam znowu inny problem mianowicie daje attach to procest (niewiedzielm ze to automatycznie maple otwiera) zalanczam wszystko tak jak w poradniku i nic sie nie dzieje kompletnie nic

WTF ?????????

EDIT:

a o co chodzi z tym systemca11retriever jak go sie wlancza????

juz wiem :P

Opublikowano

Dlaczego jak chcę zaatachować Maple to mi się resetuje komputer?

Nie mam procka dwurdzeniowego.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

Po pierwsze, dzieki mapler123.

Dla tych ktorzy nie maja procka dwu rdzeniowego a im sie komp restartuje:

1. Kliknij prawym przyciskiem na Mój Komputer->Sprzęt->Menedżer urządzeń.

2. Kliknij na + przy 'Komputer', potem prawym na 'Komputer PC z interfejsem ACPI' i wybierz 'Aktualizuj sterownik...'

3. Wybierz 'Nie, nie tym razem'.

4. Wybierz 'Zainstaluj sterownik z listy lub określonej lokalizacji'.

5. Wybierz 'Nie wyszukuj, wybiorę sterownik do zainstalowania'.

6. Wybierz cos w rodzaju "Advanced Configuration Power Interface (ACPI) PC", jesli tego nie bedzie wybierz 'Komputer PC z interfejsem ACPI' (u mnie takie cos nie wyskoczylo, byc moze na kompach Dual Core cos takiego będzie)

7. Wcisnij dalej, instalacja zajmie kilka sekund.

8. Zrestartuj komputer i gotowe.

U mnie zadzialalo.

Teraz mam taki problem ze potwory mi zadaja dmg a nie ja im. W czym problem?

Czy trzeba zfreezowac jakies cheaty? Czy z PG trzeba zrobic dokladnie to samo co z my god?

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

Na tabelkach bez crc bypassa i bez dll injectora niema freezowania adresow - tu jest tylko wpisywanie eip ktore dostajesz z write code.

2 + 2 = 5

Opublikowano

Sorki za double posta , ale kontrola antyfloodowa mi sie wlaczyla i mialem blad...

Prosze o skasowanie tego posta.

2 + 2 = 5

Opublikowano

Gmmera wez powiedz no bo ja nie wiem....

zrobilem all wchodze do gry vacuje potworki a one bija we mnie i ded..

Widzialem innych to stali i ich nie dedaly....

:P

Opublikowano

Wszystko mi dziala ok! ^^ Wreszczie! Alleluja

Tylko slabe i latajace potwory robia mi dmg, ale chuj z tym.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

dobra napisze dokladnie jaki mam problem uruchamiam ml engine i przez dxwnd wlaczam mapla engine autoattch do mapla loguje sie gdy jestem juz w grze wlaczam my god i pg hack wynik= potowrki wlaa we mnie miss tylko slabe mi zadaja obrazenia i gdy potworek uzyje magi

robie to samo bez wlaczania my od - sam pg wynik = wale potworka on mnie wyglada tak jakby mnie leczyl z tym ze wali 1 na 1-3 sec

pomzoe ktos zeby bylo tka jak na filmie wiwka? ze odrazu go 1000000 na sec healuje i zadaje tyle obr?

Opublikowano

Holz używam tabelki PGhack by Gammera. Przy odpalaniu Mapla czekam, aż na process watcher pojawi się proces z 11, daję attach'a i wtedy ZONK, PC się resuje.

sygna1pp0.png

Opublikowano

Link do ML Engine: http://www.speedyshare.com/990279569.html

JEŚLI MASZ JEDNORDZENIOWY PROCEK

1. Rozpakuj do jakiegoś folderu.

2. Kliknij MoonLight Engine 1129.reg i ok, a potem Systemca11retriever.exe.

3. Utwórz skrót na pulpicie do moonlighta i kliknij go prawym, wejdź w właściwości.

4. Tam gdzie masz Element docelowy: "D:\MoonLight Engine 1129.1\MoonLightEngine.exe", to po tym dopisz -1121.

Czyli to będzie tak wyglądać: "D:\MoonLight Engine 1129.1\MoonLightEngine.exe" -1121

5. Włącz moonlighta, włącz maple i wszystko powinno działać jeśli nie masz 2 rdzeniowego procka

Opublikowano

Jak jestes w proces wath to jak sie pojawi ten GG w lewym gornym rogu to wtedy nacisnij 2 razy na proces MapleStory.exe

Moze wejdzie :P

PS.WindiegoS sprawdz pw :P

Opublikowano

Taaaaak, dzięki! THX HOLZ I MANIUSEK! Działa! :D Wkurza trochę taka przerwa między serią ataków ale tak czy inaczej działa :D

sygna1pp0.png

Opublikowano

ej sorka pomylilem sie jak wlaczam pg hack bez my god i no blink to mnie potworki lecza i je wale 1 na sec

@edit

czy jest jakis sposob zeby sie przed magicznymi atakami potworkow uchronic? bo jak polalzme na lucidy to je walilem one mnie misy gdize sie czerwone zrobiy i mnie z magi walnely to ded na miejscu

Opublikowano
Link do ML Engine: http://www.speedyshare.com/990279569.html

JEŚLI MASZ JEDNORDZENIOWY PROCEK

1. Rozpakuj do jakiegoś folderu.

2. Kliknij MoonLight Engine 1129.reg i ok, a potem Systemca11retriever.exe.

3. Utwórz skrót na pulpicie do moonlighta i kliknij go prawym, wejdź w właściwości.

4. Tam gdzie masz Element docelowy: "D:\MoonLight Engine 1129.1\MoonLightEngine.exe", to po tym dopisz -1121.

Czyli to będzie tak wyglądać: "D:\MoonLight Engine 1129.1\MoonLightEngine.exe" -1121

5. Włącz moonlighta, włącz maple i wszystko powinno działać jeśli nie masz 2 rdzeniowego procka

Gratz za kopiowanie

Mógłbyś chociaż napisać że to nie ty napisałeś -.-'

Opublikowano

a mi dalej wykrywa hacki ;/ tzn robie wszystko ale i tak mi wykrywa hacki resetowałem już kompa ale to nic nie dało help me !!!!!!

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

1.Temu komu dziala moglby mi dac swoje ustawienia Engina ?? ja mam te z rejestru i nic w nich nie zmieniam nie wiem czy pasuja :(

2.WIE KTOS CZEMU WYKRYWA MI HACKI ???????????? CIAGLE WYKRYWA HACKI ZA KAZDYM RAZEM KAZDYM RAZEM KAZDYM !!!!!!!!!!!\

Hosts wyczyszczony - dalej wykrywa

Reinstal maple - dalej wykrywa

Usuwanie GameGuarda - Dalej wykrywa

@Edit

Teraz sie wszystko spierdolilo -.-

Wlaczam Engine Odpalam tabelke wlaczam Maple Attachuje proces i pow nawet maple sie nie wlacza

PL0X POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!! PL0X POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!! PL0X POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!! PL0X POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!! PL0X POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOJE MOTTO : MNIEJ SPAMU WIĘCEJ ORGINAŁU!!!

Spoiler >>> HAX0R ROCKS <<< Spoiler

GMS :

+40 Wizard i/l - broa - LEGIT - Sleep

+20 Warrior - broa -LEGIT - Sleep

+20 Rogue - scania - LEGIT - Sleep

EMS :

+45 Spearman - Kradia - 100% Hack - Very Active

13117.gif18706.png

17378.gif21191.jpg

22066.png23535.png

banner.gif

POZDRO

Opublikowano

@up

Format Windowsa...

gdzie expic sinem 36lvl 1,2k zycia?

gdzie expic spearem 43lvl 2,3k zycia?

Na hakach oczywiscie..

w 40minut zrobilem z 34 0% do 35 70% xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...