Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simple tut PG [EMS]

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Odpalamy engine.

2. Otwieramy tabele.

3. Klikamy prawym przyciskiem myszy na My God script i wciskamy change script, kopiujemy zawartosc skryptu.

4. Klikamy na auto assembla przycisk ktory znajduje sie obok breakpoint list, wklejamy skrypt i naciskamy write code.

5. W Mygod (3 adres od gory) w kolumnie adres pojawia nam sie adres ktory musimy wpisac w My God Eip ( 2 adres od gory)

6.Klikamy prawym na MyGod Eip, Change register here, zaznaczamy kwadracik EIP i przepisujemy ten adres ktory mamy Przy My God ( 3 od gory - przepisujemy wartosc adress)

W PG hacku powtarzamy te same czynnosci, natomiast w NoBlink klikamy prawym i dajemy change register here, zaznaczamy kwadracik z EAX (1 od gory) i wpisujemy 0 dajmy ok) idziemy do gry i wszystko dziala jak powinno)

2 Szybkie screny co gdzie i jak dla niekumatych.

1. tut1li4.jpg

2.tut2mc4.jpg

card.png

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie i przejrzyście, GJ.

Wybacz, że offtopem zacapi, ale musze spytać, czy znasz jakiś sposób żeby mle na dualu zadziałało? Dodawałem te końcówki, jakieś bajpasery i to samo[blusecreen reboot ;<]

Bless.

@down

O rly?

@2down

Thx.^^ / Ee.. lipa. Nie mogę nigdzie znaleźć żadnego guide. ;x

exModerator MapleStory

Opublikowano

Jestes jeszcze zbyt maly i glupi zeby zrozumiec pewne rzeczy, to jest jak odpalic PG, a nie jak zrobic zeby nie rebootowalo kompa durniu.

1.Screnny dodane.

2.Detox - kiedys z hornasiem robilismy guide, gdzie bylo guide jak zrobic z 2core, 1 core na pewien czas poszukaj w archiwum.

[Ps] Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo kolejnosc odpalania kazde skryptu jest zawarta tylko ty nie potrafisz czytać maluchu ;).

Lączony post.

Napinasz sie jak kabel od neostrady, a ty jestes znany na tym forum jako najwiekszy pajac i twoje najwieksze osiagniecie to kopiowanie obrazkow z hiddena. Pozatym kiedy ja mialem PG hacka ty rozminiales jak odpalic xentara. Dla twojej wiadomosci mam 18 lat, to 4 lata wiecej od ciebie i wystarczajacy staz na tym forum i wyrobiona opinie o tobie aby nazwac cie malym smieciem. Ban za spam i obrazanie admina Cya.

card.png

Opublikowano
4. Klikamy na auto assembla przycisk ktory znajduje sie obok breakpoint list, wklejamy skrypt i naciskamy write code.

Po wcisnieciu Write Code wyskakuje:

Not all instructions could be injected :/

Opublikowano

ja mama pytanie i zeby nie robic nowego tematu spytam sie tutaj czy jak mam mygod wlaczony bez pg to mnie moga potrworki zabic? bo polalzem w ludi na miski brazowe i mnie lay mimog wlaczonego mygoda.

potem zlazlem nizej juz z pg i miski z duszkami lalem one mnie miss i padlem dopiero po ich magicznym wiem ze mygod nie bloczy mmagicznych atakkow

Opublikowano

Ale suchar jak wklejam do auto assamber te kody to jak naciskam write code to pisze "Not all instrucions could be injected" pomoze ktos?

edit

zrobione :) nie zauwazyłem ze pare postów wyzej jest opisane jak to zrobic ;)

Opublikowano

Ze inne adresy to normalnie, natomiast jesli resetuje ci kompa to prawdopodobnie masz dualcore, a ML nie chodzi pod nimi.

card.png

Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem... zrobiłem wszystko tak jak jest opisane i nie działa...ani my god ani pg... a jak zmieniłem

adres w no blink z tego 00658338 na ten 006586AD to potwory zadawały mi obrazania a ja im nie :/ prosze o pomoc

Opublikowano

Ja mam problem xD

Wszystko pieknie ladnie tylko ze mnie potworki dedaja :/

Dlaczego??

Szybko leci MIss ale zycie zaraz w dol leci i ded :/

Dlaczego??

:P

Opublikowano

@up tez tak czasami mam ale po jakims czasie to mija najczesciej po dedzie xD.Byc moze to tylko u mnie tak mija ...

Opublikowano

Ja mam male pytanko.

PG hax i mygod mi dziala pieknie (respekt), no ale ze tak sie zapytam:

Co zrobic by razem z pg i mygod miec jeszcze fusion vac ?!

Troche glupie pytanie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...