Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simple tut PG [EMS]

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalajcie z DxWnd. Ja tak odpalam i z BlaYseR'em jedziemy na PG Hacku. :P Znaczy się jemu nie działa DxWnd ale włącza z Xentare i mu nie wykrywa.

Z poważaniem,

Blizz

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam moją prośbę o link do tabelki do ściągnięcia, bo w ogóle nie wiem co to za tabelka i gdzie jej szukać... :CC

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

Dobra, inaczej...

Gammera, Blizz albo ktos komu sie nie resetuje komp, prosze o uploadniecie waszych hack packow.

Z gory dzieki.

@down

Zywiecki, ja nie prosze o tabelke tylko o hack packa, umiesz czytac?

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

Siemka all

Mam problem a mianowicie gdy włączam Maple razem z MLE pojawia mi sie przy logowaniu

: "A possible hacking threat has been detected. MS has been cloused . Please contact us for more details"

I co mam z tym zrobić ?? Czy przeinstalowanie MS pomoże ??

Pozdro

Opublikowano

To jak kurde pomoze ktos mam ten sam problem :(

Nie wykrywa mi juz hackow :D

Lecz dalej mam ten ostatni glupi problem

Jak wklejam ten Scrypt do Auto Assamble i klikam na Write Code To wyskakuje blad "No all inscrutions be injected"

To jak Pomoze ktos ??

Przydalby sie tu Mlodyske bo cos tam pisal o tym ze zle zaatachowany Engine ale mozna by rozwinac to bo nie dokonca rozumiem :(

MOJE MOTTO : MNIEJ SPAMU WIĘCEJ ORGINAŁU!!!

Spoiler >>> HAX0R ROCKS <<< Spoiler

GMS :

+40 Wizard i/l - broa - LEGIT - Sleep

+20 Warrior - broa -LEGIT - Sleep

+20 Rogue - scania - LEGIT - Sleep

EMS :

+45 Spearman - Kradia - 100% Hack - Very Active

13117.gif18706.png

17378.gif21191.jpg

22066.png23535.png

banner.gif

POZDRO

Opublikowano

Zauwazylem ze gdy lapie obojetnie jaki process przez MLE to mi sie komp restartuje. Przynajmniej wiem ze auto attach dobrze dziala u mnie. Wie ktos jak mozna zapobiec tym restartom komutera?

P.S. To raczej nie przez procka bo mam pentium 4.

72c79c5a2886af59.png
Opublikowano

Kurde ja mam taki problem wszystko ok tylko jak podchodzę do potwora to mam dc i tyle :( wie ktoś o co chodzi?? Ten problem dotyczy tylko podejścia do potwora.tak to ja sobie mogę chodzić. Z góry thx :D

A tu dla tych co mają pentiuma 4 ja tez mam i mnie restartowało :) miałem jako dwa procesory :D zobaczcie :P A mam p4 :D

cytat cytowany przez Simpsona kiedyś trza sie było naszukać żeby to znaleźć :D

Tak więc :

1. Kliknij prawym przyciskiem na Mój Komputer->Sprzęt->Menedżer urządzeń.

2. Kliknij na + przy 'Komputer', potem prawym na 'Komputer PC z interfejsem ACPI' i wybierz 'Aktualizuj sterownik...'

3. Wybierz 'Nie, nie tym razem'.

4. Wybierz 'Zainstaluj sterownik z listy lub określonej lokalizacji'.

5. Wybierz 'Nie wyszukuj, wybiorę sterownik do zainstalowania'.

6. Wybierz cos w rodzaju "Advanced Configuration Power Interface (ACPI) PC", jesli tego nie bedzie wybierz 'Komputer PC z interfejsem ACPI' (u mnie takie cos nie wyskoczylo, byc moze na kompach Dual Core cos takiego będzie)

7. Wcisnij dalej, instalacja zajmie kilka sekund.

8. Zrestartuj komputer i gotowe.

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Nie wykrywa wam hackow ?

Mle jest tak skonstruowany ,zeby automatycznie sie dodal do procesu (tu wlasnie maple story.exe)- i tak tez sie robi bynajmniej mi , po starcie maple pojawia sie okienko z japonskimi znaczkami i "ok blablabla"

"Not all instructions could be injected "

To znaczy ,ze musisz dodac proces recznie przez process watchera , choc nigdy mi sie to nie zdarzylo.

Dzialo sie tak tylko wtedy , kiedy mialem zle skonfigurowanego engine - niektorzy polecaja odpalac ustawienia engina.reg przed jego kazdym uruchomieniem.

A co do breakpoints list - nie szukaj w auto assemble - "ctrl + b" i zrobione :)

2 + 2 = 5

Opublikowano

@WendigoS

Tak, wyskoczylo takie cos musisz wszedzie dawac ok. To powinno rozwiazac kilka problemow.

Przynajmniej tak u mnie bylo.

Opublikowano

@Gammera

Jestes THE BEST !!!!!!!!

Weszlo mi na 5minut :D

Atakowalem strasznie szybko:D

Ale teraz ciagle wykrywa hacki a robie to samo jaki jest problem wykrywania hackow ??

@Edit

mam nastepny problem -.-

Wpisuje ten EIP z MyGod i teraz sie zawiesza jak klikam OK

KURWA TERAZ NAWET JAK WPISZE BYLE CO W EIP TO TEZ SIE WIESZA PIERDOLONY MONLIGHT -.-

MOJE MOTTO : MNIEJ SPAMU WIĘCEJ ORGINAŁU!!!

Spoiler >>> HAX0R ROCKS <<< Spoiler

GMS :

+40 Wizard i/l - broa - LEGIT - Sleep

+20 Warrior - broa -LEGIT - Sleep

+20 Rogue - scania - LEGIT - Sleep

EMS :

+45 Spearman - Kradia - 100% Hack - Very Active

13117.gif18706.png

17378.gif21191.jpg

22066.png23535.png

banner.gif

POZDRO

Opublikowano

Gammera.... umiesz zrobić(wiem ze umiesz) zeby uruchomic goodmode??

Jak wszyatko robie znaczy w engine ustawiam pghacka to potem do trainera klikam vaca i godmode i jakos dalej mnie biją :/

:P

Opublikowano

a mi wykrywa hacki i jak dam żeby xentare włączył maple to po 5 sekundach maple jest już włączone bo on automatycznie włancza maple a ja w tym czasie nie zdążę zrobić tego wszystkiego ;/

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Czy moge prośic o link do enina bo ściagnołem jakiś ale mnie wywala jak podejde do moba :P Po co jest zmienianie tego numeru z 1129 na 1121 czy jakos tak wytłumaczy mi ktoś ? i czy przez brak zmiany tego moze byc tak ze mnie wywala?

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Przestudiowałem ten temat dokładnie i chyba nikomu nie zdarzył się taki oto problem:

Wszystko ładnie śmiga, przez chwile atakuje, potem przestaje na 2-5sek i znów atakuje i tak przez cały czas. Wie może ktoś jak zrobić, żeby atakował bez przerwy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...