Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Shakes & Fidget Bot *Ciągła Aktualizacja!*

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, otóż mam problem z tym botem. Kiedyś tam weszłem na 2 postacie do których nie mam passów. I nie mogę dodać nowego konta, i tez nie da się starych usunąć. Co zrobić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie moge zalogowac na s4, pisze, zeby sprawdzic login oraz haslo. wpisywalem dobrze ( nie piszcie, ze mialem capslock czy cos w tym stylu )

Opublikowano

Właśnie go testuje jest świetny ^^

tylko na początku wcisnąłem login zalogowało i nic nie robiło a potem się pokapowałem że trzeba wcisnąć play

a jeszcze skan wygasł

Jak ustawić żeby bot brał prace na 1h bo mi bierze na 2 a pisze że bot bierze na 1 a na serio bierze na dwie

@edit ah bot nie bierze pracy na 1h tylko na tyle ile on chce :/

Opublikowano

@pat11 zmień rozdzielczość ekranu.

Pytanie: Jak ustawić w bocie dodawanie atrybutów na: Woja---> Dmg+Crit

Maga---> Dmg+Crit

Zwiad---> Dmg+HP+Crit

?

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

Człowieku ten bot jest zajebisty ! Mam jeszcze pytanie odnośnie gry skąd wziąść kupon bonusowy ,a grzybki służą tylko do kupowania wierzchowców i przedmiotów ,czy jakieś konto premium też istnieje ?

Opublikowano

Czy ten bot aby nie sprzedaje kluczy do lochów bo ustawiłem by sprzedawał słabsze bronie. Mam 16lvl i nie mam jeszcze ani jednego klucza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...