Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe ile płacicie Tenmie... I nie tylko jemu ...  Szkoda że się przyznać do tego nie potraficie tylko obrzucacie błotem innych , mydlicie oczy i uważacie się za bogów , a sądząc po tym że Tenma robi wam  większość (o ile nie wszystko ) Nie wiem jak długo mieliście zamiar utwierdzać w przekonaniu że nikt się nie dowie... A wy za takich świętych się uważacie , nieomylnych i przebiegłych... Wprowadzić podpis do kodu czyjegoś projektu każdy potrafi. Ale czytając wasze reakcje i patrząc jak się zachowujecie w stosunku do ludzi - czego się spodziewać.... A później lecą ddosy ( w ramach zemsty bo ktoś coś złego powiedział)  , wezwania na policję bo przecież Virtual jest święty, wszystko jest jego i nikt nie ma prawa twierdzić inaczej - wy wiecie przecież wszystko :) Do czasu - jak to mówi stare przysłowie "przyjdzie kryska na matyska"... 

28320323281172252259.jpg

Coś mi to przypomina... CHyba kopalnię nowych rud... wprowadzoną całkiem niedawno.... 74290155233713918706.jpg

67020194166959684009.jpg

A to tylko kilka obrazków... W końcu jesteście profesjonalistami w każdym c*alu i z metinem jesteście wstanie zrobić wszystko... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Tak, to były czasy :) Na całe szczęście nie potrzebuję już niczyjej pomocy.

Ale dzięki za przypomnienie, warto powspominać czasy gdy jeszcze nie miałem tak dużo wspólnego z serwerem.

Opublikowano

Jak już płacicie Tenmie za wszystko to zapłaćcie więcej i niech się postara, bo kiepsko te wszystkie rzeczy wyglądają. Rozumiem, że game drogie itd ale o jakieś gui itd też moglibyście się u niego postarać.

Polać mu !

alepoco.jpg

Opublikowano

Spojrz na datę cepie. W 2013r Xildera nie było w teamie.

Sacrize jest w teamie bardzo długo ;p Hehehe i zanim się zbłaźnisz znowu uzgodnij to choćby z nim ;P 

Tak, to były czasy :) Na całe szczęście nie potrzebuję już niczyjej pomocy.

Ale dzięki za przypomnienie, warto powspominać czasy gdy jeszcze nie miałem tak dużo wspólnego z serwerem.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Coś mi to przypomina... CHyba kopalnię nowych rud... wprowadzoną całkiem niedawno.... 74290155233713918706.jpg

Chyba dawno nie byłeś na serwerze ^^ 

virtual_1416145951__2.png

Podczas najbliższej przerwy technicznej na serwerze pojawi się całkowicie odświeżona mapa "Kopalnia".

Została ona wyremontowana głównie pod względem mechaniki gdyż umożliwia nam wybranie z 3 opcji określonego pakietu czasu.

Quest został przeniesiony na NPC "Koe-Pung" znajdującego się w każdym mieście M2.

virtual_1416145912__1.png

Każdy pakiet wymaga określonej ilości przepustek na wejście.

Pakiet 20 minut - 5 Medali Portalu

Pakiet 40 minut - 8 Medali Portalu

Pakiet 50 minut - 10 Medali Portalu

virtual_1416145951__3.png

Na mapie mamy do dyspozycji 20 nowych rodzajów żył, które posłużą nam do budowy nowego ekwipunku.

Należy pamiętać o założeniu 2 osobowej grupy. Quest posiada funkcję sprawdzania czy na mapie nie znajduje się więcej osób.

W przypadku wykrycia błędu wszyscy gracze zostaną przeniesieni do miasta.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2

A tak właściwie, myślę że nie ładnie nawiązywać do postów z przeszłości. Każdy musiał jakoś zacząć :)
Od napisania tego tematu spędziłem ponad 800 dni przy metinie.
Opublikowano

Smutno xD

Masz tu beztalenciu Tenme w temacie, więc może zaczerpniesz więcej info z pierwszej ręki.

Opublikowano

Masz tu beztalenciu Tenme w temacie, więc może zaczerpniesz więcej info z pierwszej ręki.

Za to też zapłaciłeś żeby ktoś potwierdził czy zaprzeczył ???

Chyba dawno nie byłeś na serwerze ^^ 

virtual_1416145951__2.png

Podczas najbliższej przerwy technicznej na serwerze pojawi się całkowicie odświeżona mapa "Kopalnia".

Została ona wyremontowana głównie pod względem mechaniki gdyż umożliwia nam wybranie z 3 opcji określonego pakietu czasu.

Quest został przeniesiony na NPC "Koe-Pung" znajdującego się w każdym mieście M2.

virtual_1416145912__1.png

Każdy pakiet wymaga określonej ilości przepustek na wejście.

Pakiet 20 minut - 5 Medali Portalu

Pakiet 40 minut - 8 Medali Portalu

Pakiet 50 minut - 10 Medali Portalu

virtual_1416145951__3.png

Na mapie mamy do dyspozycji 20 nowych rodzajów żył, które posłużą nam do budowy nowego ekwipunku.

Należy pamiętać o założeniu 2 osobowej grupy. Quest posiada funkcję sprawdzania czy na mapie nie znajduje się więcej osób.

W przypadku wykrycia błędu wszyscy gracze zostaną przeniesieni do miasta.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2

A tak właściwie, myślę że nie ładnie nawiązywać do postów z przeszłości. Każdy musiał jakoś zacząć :)
Od napisania tego tematu spędziłem ponad 800 dni przy metinie.

Byłem :) Jakąś godzinkę temu lałem  się w jinno i bawiłem kammermodem ;) I wiem co mi przypomina , i wiem co dałeś w spoilerze :) I nie wiem do czego to i czym się chwalić ;p W końcu planujecie updatey ( planowaliście ) z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem ;) TO ze ktoś ci go zrobił i pomagał go robić nie jest powodem do wstydu... raczej to ze wszystko przypisujecie sobie :) :) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

System PVP mamy już przebudowany i znajduje się w fazie testów, w związku z tym mam do Was pytanie czy są jakieś rzeczy nawet te awykonalne i totalnie abstrakcyjne które chcielibyście zobaczyć na VirtualMT2 ??

Jedyne co mnie będzie cieszyło to poprawna zmiana hasła do dozorcy bo za każdym razem jak próbuje zmienić mam " <Magazyn> Podałeś fałszywe hasło"

Opublikowano

Nikt mi w niczym nie pomaga słonko :)

Jedyne co mnie będzie cieszyło to poprawna zmiana hasła do dozorcy bo za każdym razem jak próbuje zmienić mam " <Magazyn> Podałeś fałszywe hasło"

Zgłoś się do nas na ts, to raczej sprawa indywidualna. Poprawiony magazyn wrzciliśmy jakiś czas temu.

// Każdy ma prawo do korzystania z usług osób z zewnątrz. Nikt nie jest kombajnem, który potrafi wszystko :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nom lepiej pograc sobie na innym fajnym nowym serwie

Te inne, fajne, nowe serwery sypia sie jak domki w Jugoslawii, a jesli zdarzy sie fenomen po kilku tygodniach nie ma z kim grac.

Srij9JT.png

Opublikowano

hah jak jestes fanem virtuala to tak piszesz . Ten serwer jest bezsensowny jak zrobia ludzie otchlani +20 to wymysla nwm jakies eq wladcy czy cos +20 gdzie bd trzeba 50kb na +0 + 50k sm+ 5000jakis hard ulepszaczy takich jak np ogniska i tak moga przez 20lat dodawac sobie

ZZZ

Opublikowano

Administracja jebie graczy w takie bambo że aż czarno , a znajomi to latają eq z dupy , Nie polecam prędzej bambo zbieleje niż tam zawitam

Opublikowano

Administracja jebie graczy w takie bambo że aż czarno , a znajomi to latają eq z dupy , Nie polecam prędzej bambo zbieleje niż tam zawitam

Wypowiedź i argumentacja na  poziomie 1 klasy szkoły specjalnej, w obawie o to żeby Ci się gorzej nie popieprzyło w głowie przyjąłem do wiadomości i nie komentuję.

Samych piąteczek i dużo zdrówka życzę.

Opublikowano

Te i inne fajne serwery o których mowa,  nie podpisują się pod czymś co jest zdarte od kogoś innego :) I nie mówią ze to ich jedyne, i niepowtarzalne w skrócie - nie robią ludzi w h*ja i nie mydlą im oczu. Zayebać coś i podpisać się pod kodem małe dziecko potrafi. Ciekawe tylko co będzie kiedy właściciele się dowiedzą i zaczną upominać o swoje:P

Nie ddosują innych  nie odgrażają się hackami, wirusami na kompach , nie przypisują innym czegoś, jeśli nie mają pojęcia czy to prawda ( zresztą już nie długo... ;p ) :) :) 

Shopy Offline prosto z  WorldOfMetin, BS - Dreikon chyba ;p.. Dalej ??:P 

A co do domków z Jugosławii - to chyba mówisz o Virtualu, skoro prezka wróciła , musiał być spory krach i odpad graczy, zresztą domek z kart wali się już od dawna, ludzie przejrzeli na oczy, wiedzą co się dzieje na serwerze, i kto a specjalne profity a kto nie :) No i brak blokady na mody.... Shopy offline już się dodają do licznika ?? Czy jeszcze nie , bo ostatnio zauważyłem iż dziwnie licznik poszedł w górę po zamknięciu prezki...;p 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Strasznie zawistny jesteś i coś cię w oczy kole, ale już tłumaczę.

Shopy offline nie są podpięte pod licznik, co do jakiegoś kodu to nie bardzo wiem o czym mówisz ale zwróć uwagę na datę wstawienia prezentacji i poukładaj sobie w swojej pustej głowie że większość rzeczy dostępnych w prezentacji funkcjonuje na serwerze kilka ładnych lat.

Mam nadzieję że zaspokoiłem twoją ciekawość, chociaż szczerze wątpię że moja wypowiedz spowoduje spłynięcie kogoś takiego płytkiego jak ty z prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...