Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS]Elitewars Polski Serwer Plemion

Gość OnlyHeadShot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elitewars

Prędkosć: 900

Parametry VPSa:

RAM: 1000

Procesor: 2000

Szybkosć łacza: 100mbs

Team Serwera:

Technik:OnlyHeadShot

Główny Zarządca:rzemyk

Serwer Jest Naprawiony już

Zostały naprawione Grupy

Został usunięty zbędny system odznak

Zostało usunięte zbugowane Forum plemienia

zostały dodane nowe grafiki budynków

195.117.191.95

lub

GP:

http://www.youtube.com/watch?v=UoC5b4l4zEQ

EXPmIpC.gif

Opublikowano

(budynków) Grafiki wzięte z privatewars.pl

o.O

-Happy czemu jesteś niebieski?

-Bo jestem kotem!

-Happy czemu masz skrzydła?

-Bo jestem kotem!

Opublikowano

A ja polecam ortografie na przyszłość , przetestuje serwa i zobaczę czy się opłaca grać.

o.O

-Happy czemu jesteś niebieski?

-Bo jestem kotem!

-Happy czemu masz skrzydła?

-Bo jestem kotem!

Opublikowano

Popraw tego "męszczyzne", bo jak to zobaczyłem to aż zbladłem. Lag póki co nie mam. Grafika mnie wkurwia, ale cóż...

Modna sygnatura.

Opublikowano

No i pierwsze bugi.

Po przypadkowym przejęciu samego siebie (3 grubas przejął, a 4 wysłałem) nie moge wejść do przeglądu wioski, jakiś tekst wyskakuje dziwny.

Poprzednim razem z kolei wcięło mi te 250LK, których nie było, ani w przejętej wiosce, ani w wiosce, z której wysłałem atak. Oczywiście w zagrodzie nadal byli...

Modna sygnatura.

Opublikowano

Witam no no serwer fajny dziś w końcu TOP 1 wbiłem 1,600,592 pkt 200 wiosek zapraszam na serwer do gilid FazowiPL damy wam szanse spróbujcie

A i co do wojsk to nic nie buguje ani nie dostaje policzcie sobie 200 wiosek po 20k żołnierzy w all to sobie policzcie

Pozdrawiam, oWni

Opublikowano

a ja dostałem bana i all plemie FazowiPL za to że byliśmy proo Only wejdz na ts kozaku to pogadamy.

Nie warto grać dostaniesz bana za to że jesteś proo

Opublikowano

Zapraszam , runda 1 sie zakończyła lekko wcześniej przez błąd ale grało 230 graczy , rozpoczeła się nowa runda zapraszamy nowy adres !!

www.elitewars.com.pl

ZAPRASZAM

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale pograłem trochę, powalczyłem z typem top 1 i co banik. Z dupy... Spodziewam się że to dlatego że zagrodę miałem na 33 poziom.

Jeśli tak to dlaczego wgl jest możliwość rozbudowy na 30+?

Jeśli chodzi o to że top 1, który ma problem przejąć moich 10 wiosek (wczoraj trafiłem mu z 10 wiosek offowych) dzisiaj przy odpowiednich unikach i wsparciach padło mu ponad 30 offów, i po chwili ban. Gość jest zerem, bo gdyby nie jego zaplecze + "no lifeing" każdy średnio ogarnięty gracz by go pocisnął dlatego nie wiem czemu wgl jest top 1.

Naprawdę szkoda czasu, bo wygląda na to że jak ktoś zaatakuje frienda admina a ten zacznie przegrywać, to skończy się banem.

Zapowiadało się fajnie, skończyło się jak zwykle tego typu rozrywka.

Pozdrawiam

Targii

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Tsa Multi, rozmieszasz mnie chłopcze, koledzy zarejestrowali się w sql, a ja się tam logowałem. W momencie bana każdy już był na innym ip bo siedzieliśmy na ts.

Szkoda czasu, chcesz być top1 bd, ale nie wiem jaka z tego frajda, jak potencjalna konkurencja dostaje bany. Wgl czy ktoś ma multi czy nie to nie ma znaczenia na serwie w 15min można przejąć 12 wiosek i tak skacząc po 12 kartach ledwie się to ogarnie, a multi dodawało by tylko pracy. Przesyłanie surki zbędne jak można wysłać 2k LK i farmic szaraki. Przesyłanie deffa No spoko, ale tak jak mówiłem dodatkowa praca...

Moja opinia jest wyłącznie oparta na tym co się wydarzyło na serwerze, i każdy kto będzie miał chęć stać się top1 może omijać ten serwer, strata czasu. Jak bd się zbliżał najprawdopodobniej banik, a jak zostaniesz zrobią restart albo inne cudo.

Pozdrawiam

Targii

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

To wkońcu jak jest z tym serwerem bo nie wiem czy grać jak jest z szybkością wojsk ile idą mniejwięcej ??? ponieważ chciał bym zostać top 1 tylko nie wiem czy bana nie dostane bo widzę że kilka osób dostało.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...