Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndBuildCraft Serwer Minecraft z Modami [Dedyk] [Surv] [No-WL] [20 Slotów] [Mody]

dawid1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server wietny mila administracja fajny klimat administracja też zajebista no i mody które są wspaniale dobrane nie widze zadnych buguw i serv nie pada nigdy tylko przez normalne mc się logajcie bo strona nie działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sry za double post ale mam buga przy edytowaniu

otóż chciałem pobrać autocrafta ale coś się bugneło i mc nie działa dałbyś na inny hosting instalator serva? albo najlepiej jakbyś minecraft.jar wrzucił bo jak sam powiedziałeś hosting pliki przenosi i to trwa a download jest na twojej (nie działającej stronie)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ten serwer jeszcze działa? Bo za każdym razem jak próbuję się połączyć to pisze:

"Failed to connect to the server"

"Connection timed out: connect"

Opublikowano

Niestety serwer to kompletna klapa. Strasznie zgriefowany jest, a w dodatku niekulturalne zachowanie. Mapa wygląda strasznie, jeszcze sztuczne budowle, wklejone wprost z internetu - w szczególności ten pokemon... co za ochyda.

Cały czas lagi, i mnie wyrzucało z serwera, jako jedynego wśród całej społeczności minecrafta... więc gra nie stabilna. W dodatku nie mogłem się doprosić żadnej pomocy od adminów, ani me, ani be, ani kukuryku. Po prostu mnie olali!

Mapa kopalniania została tak skonstruowana, że wszystko mi się zacina... granica to jest bedrock, który strasznie obciąża wczytywanie poszczególnych chunków!

NIE POLECAM! KOMPLETNE DNO!

Nowicjusz
Opublikowano

LAGI LAGI i jeszcze raz LAGI!

W dodatku jak wspomniał to gracz wyżej wygląd wprost okropny, aż mi sie nie chce patrzeć na ten serwer. Spojrzałem u kumpla w domu na kompie i już sobie powiedziałem, że nigdy tu nie wejdę! Tak zgriefowanej mapy w ŻYCIU NIE WIDZIAŁEM! Serwer przepełniony wyrzutkami zbanowanych graczy z innych serwów... bardzo niekulturalne zachowanie, przekleństwa i nie tylko.

Skarga na forum została po prostu ot tak sobie usunięta, a gracz totalnie olany. Nie podoba mi się podejście adminów - totalna ignorancja i chamstwo! i jeszcze dochodzi dobrze ukryta tak jakby korupcja... aż zbiera mi się na wymioty!

NIE MARNUJCIE SWOJEGO CZASU!... bo czas zbyt cenny jest na takie gówno!

Opublikowano

Hmmm....

Nie za bardzo się lubimy, ale jest 1 kwestia której nie przeboleję i chciałem zwrócić uwagę na nią innym graczom.

Ha%C5%84ba%21.jpg

SPAWN SERWERA USTROJONY JEST W FASZYSTOWSKI EMBLEMAT - SWASTYKĘ. W POLSCE SYMBOLE TAKIE SĄ ZAKAZANE PRAWNIE.

NIE WSPOMINAM JUŻ O KWESTII MORALNEJ. HITLEROWCY MORDOWALI NASZYCH PRZODKÓW!

DLA POLAKA TO HAŃBA, WSTYD I OBRAZA!

W SPOILERZE JEST WSZYSTKO.

001.jpg

Mała swastyka w rogu jest poglądowa.

Trololololololololololololololololololololololo(lo)...

Opublikowano

Hmmm....

Nie za bardzo się lubimy, ale jest 1 kwestia której nie przeboleję i chciałem zwrócić uwagę na nią innym graczom.

Ha%C5%84ba%21.jpg

SPAWN SERWERA USTROJONY JEST W FASZYSTOWSKI EMBLEMAT - SWASTYKĘ. W POLSCE SYMBOLE TAKIE SĄ ZAKAZANE PRAWNIE.

NIE WSPOMINAM JUŻ O KWESTII MORALNEJ. HITLEROWCY MORDOWALI NASZYCH PRZODKÓW!

DLA POLAKA TO HAŃBA, WSTYD I OBRAZA!

W SPOILERZE JEST WSZYSTKO.

001.jpg

Mała swastyka w rogu jest poglądowa.

Hmm, no wiesz , może gościu nie wiedział że wzór układa się w swastykę? Ja już sobie ściągam clienta i zobacze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mstef teraz masz malo osub i chcesz sie tu zareklamowac server morecraft a morecraft to wielkie dno a ten znak na suficie spawna starego to niebylo spiecialnie zroobione ze komus tak wyszlo a przypomina komus cos to nie nasza wina mstef juz dlugo morecraft nie pociagnie i nibedziesz juz se gral na modach hehehe

mstef czemu juz niemasz posta na mpcforum czy ktos cie wkurw** czy rezygnujesz z serva i traz chcesz se przygarnac ludzi na morecraft na to wielkie dno heheh przynajmiej my pomagamy nowym a wy odrazu zabijacie jak wyjda za mury hehe

lepiej sie mstef juz nie wypowiadaj

a tak pozatym nielubie ludzi którzy chca niszczyc inny server tak jak chcieliscie zniszczyc indbuildcraft mateo dajne itemy miales przydaly mi sie ahahhaahahaa

Opublikowano

EDEJAR... pierwsza rzecz... Naucz się chociaż troszeczkę, w małej mierze, ale tak ociupinkę lepiej pisać po Polsku. Bo za żadne skarby nie mogę do końca zrozumieć tych twoich wywodów. Widać, że twój poziom, zarówno inteligencji jak i IQ, nie sięga kury.

Następna rzecz.... mamy swoich ludzi, którzy jednak lubią morecraft, i nie ma na nim takiego bałaganu, co tu można spotkać. Trochę to dziwne, że macie taki system... ogólnie rzecz biorąc zastanawiam się poprzez wasze wpisy, forum, a także inne durnowate wywody, ile wy macie lat?... pewnie ledwo z pieluch wyrośliście, mogę wnioskować.

Odnośnie forum, o dziwno co znalazłem O_O http://www.mpcforum....m/page__st__480

Wiesz, ja osobiście nie lubię ludzi, takich jak ty. Dokładnie mi do nich pasujesz. I nie ma tu się czym chwalić.

Tak w ogóle, to o co ci chodzi z tym ostatnim zdaniem... może jakieś przecinki, albo kropki by ci się przydały. Wiesz pierwsza z nich to taka kreseczka, oddziela poszczególne części zdania, zaś taki ały punkcik (kropeczka) pod literką "L" to oddziela zdania. Przydałoby ci się.

Po prostu jedno zdanie: "oganijcie się!"

Opublikowano

nie polecam serwa jest takich z 50 admin ma gdzieś jak ktoś o coś się pyta admini to dzieci po 10lat max NIE POLECAM!!!!!!!

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Wbije i zobacze.

Pozdrawiam

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...