Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndBuildCraft Serwer Minecraft z Modami [Dedyk] [Surv] [No-WL] [20 Slotów] [Mody]

dawid1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiłem aby nie stawiać compresatorów a teraz się to dzieje jak bd nowsza wersja ic2 to już serwer nie bd się zawieszał....

Staramy się to naprawić i jakoś dajemy radę aby serwer się za często nie wyłączał, no ale......

Jest już ON

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera. Serwer strasznie zlagowany przy 10 osobach, że nawet otworzyć skrzyni się nie da. Serwer posiada pełno bugów, główny admin w ogóle nie ogarnia serwera. Serwer dla dzieci, które zachwycają się modami.

Opublikowano

Lagi? Tak? to możecie się spytać ludzi na serwerze

Zbugowany? Udowodnij

Siedzi z 20 osób i 0 lagów

Nie wierzycie to zapraszam i sami zobaczycie

Opublikowano

Serwer ma straszne lagi, co chwile cofa klocki. Admin to dziecko, które nawet poprawnie wysłowić się nie umie na chacie, o stronie serwera nie wspomnę...

Nie polecam go nikomu. Grałem na wielu serwerach w tym z różnymi modami, ale tutaj pierwszy raz miałem takie lagi.

Opublikowano

To nie jest bug tylko normalna rzeczy która jest w modzie.

Nie nie chcesz tylko nie ma bugów na tym serwerze.

Zresztą kto chce niech wejdzie na serwer i sam sprawdzi jak jest. I obiecuje wam że nie ma tak jak tu piszą.

To piszą konkurencje mego serwera

Opublikowano

Mam taki mały problemik. Nie mogę ściągnąć Clienta bo mi się zakładka nie otwiera. Mógłby mi ktoś przesłać linka na PW bądź tutaj?

Opublikowano

ej jak ja sie loguje (juz bylem na serverze tylko mi minecrafta scrashowalo) to pisze zle haslo? wpisuje dobrze przecierz

Opublikowano

Mam taki mały problemik. Nie mogę ściągnąć Clienta bo mi się zakładka nie otwiera. Mógłby mi ktoś przesłać linka na PW bądź tutaj?

http://gothdawid.aevers.com/IndBuildCraft.zip/IndBuildCraft.exe

ej jak ja sie loguje (juz bylem na serverze tylko mi minecrafta scrashowalo) to pisze zle haslo? wpisuje dobrze przecierz

Jaki ty masz nick na serwerze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...