Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@EDIT

*UWAGA*

Jak odpalić tego hacka:

• Wklejamy pliki
  • Robimy obejście :

W notatniku wklejamy:

@echo off
start metin2.bin

Zapisujemy jako plik *bat

Metina odpalamy za pomocą tego obejścia.

Opublikowano

Hack bardzo mi się spodobał już sicągam sony vegasa i robie filmik ;p

Opublikowano

Mam pytanie. Wklejam to do folderu "pack" potem jak włączam "PandoraMT2" to mi sie patchuje i mi niedziała. Prosze o pomoc !!

Opublikowano

Mam pytanie. Wklejam to do folderu "pack" potem jak włączam "PandoraMT2" to mi sie patchuje i mi niedziała. Prosze o pomoc !!

Logicznie myśląc potrzebujesz obejścia aby nie patchowało bo gdy Ty wgrywasz te pliki to patchowanie podnienia pliki hacka i lipa :P Jest jak wcześniej :D

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi wszystko ładnie działa :) Mobki nie zdąrzą do mnie dobiec, a już padają. Ten hack jest lepszy od waithacka który brał cały spot.

Opublikowano

Jedno WIELKIE PYTANIE : Dlaczego mi nie działa??? : Zrobiłem tak: ściągnąłem wypakowałem do pack i potem z tego folderu z DMG skopiowałem do ogolnego pack i nie dziala /... Bedzie +++++

Opublikowano

ja mam metin2 pl mam w folderze kamer moda .wkleilem te pliki do folderu pack i wyswietla:

file pack\PC2.epk is not latest version. please lunch update

czli aby dzialal na pl musialbys zaktualizowac tak?

Opublikowano

ja mam metin2 pl mam w folderze kamer moda .wkleilem te pliki do folderu pack i wyswietla:

file pack\PC2.epk is not latest version. please lunch update

czli aby dzialal na pl musialbys zaktualizowac tak?

Nie,nawet jak zaktualizujesz i przerobisz pliki to i tak dupa. Musiałyby mieć sumy kontrolne oryginalnych plików (tak podejrzewam).

Tu link do tematu jak to zrobić,chociaż nie wiem czy to jeszcze bedzie działać na pl,może zostało zablokowane:

http://www.mpcforum.pl/topic/372896-tut-modyfikacja-plikow-clienta-na-niewykrywalne/

@Edit

Tu chodzi o nadanie sum kontrolnych z oryginalnych plików PC do tych przerobionych.

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...