Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Nexusmt2 jest plik "start" który nie aktualizuje gry. Na tym serwerze nie działał, bił normalnie. Nawet gdy włączałem patchera, podmieniał pliki.

edit:

Zobaczę czy działa na DivineWorld S2. :P

GivenchyFW11-Top1.jpg    

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

@up

Nie noobem tylko newbie. Nie pobierałem cheata, ale wnioskuje, że są to zapakowane pliki PC rozpakuj i foldery klas wgraj do folderu waithack (kmr mod).

Ale ten cheat Ci raczej nie potrzebny bo w modzie masz już taki co bije x3

odpierdolsieodmojegokon.png

Opublikowano

WiPeKKK raczej działa na DiamondMT2, jeśli coś by Ci nie szło to wgraj sobie moda wtedy 100% że będzie chodzić.

Opublikowano

Chyba Kłamiesz - na tym i na tym działa. co do moda zamieściłem pewne info w razie by nie działało.

Co do instalacji to wypakowywujesz te pliki do folderu pack i tyle :D

Opublikowano

to teraz pojawia się drugi problem jak to tam wypakowuje i włączam metina to zaczyna się pobierać

@down u mnie praktycznie to samo :/

Opublikowano

Mam problem ;/ ponieważ wszystko mi ładnie chodzi a widocznie innym nie :( ja też chcę raz mieć coś nie tak z jakimś chackiem ;/ co robię źle?? xD powiedzcie mi to :P Nie rozumiem jak może nie działać :P przecież tu nie ma praktycznie nic do roboty wystarczy wkleić do pack i tyle...

Opublikowano

Nie uruchamiajcie auto patcherem tylko takim bezpośrednim wejściem do gry np. mod albo jak jest na pandorze metin2.bin (coś jak obejście)

Opublikowano

dobra zrobiłem tak ale teraz jak tym wchodzę to wyskakuje mi okienko że mam nieprawidłową wersję pc

@down dobra nowy problem postać wbita w ziemie 0.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...