Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahh, zakaz przerabiania.. a co Ty zrobiłeś ?? ;>

ja i tak to przerobie na wszystkie postacie i możesz sobie raportować do woli. Też zrobię tam 2 pliki, że dzieło jest moje i możesz mi o, lache zrobić. :)

A tymczasem dziękuje, dobranoc

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

A widzisz gdzieś zakaz przerabiania clienta Pandory ? Pozdro & Poćwicz noobasku.

a to Ty udostępniasz w tym temacie klienta pandory >? ;>

chyba mowa o "Twoim" cheacie...

a tu małe info - Działą tylko na ninji facecie, zabraniam przerabiania i udostępniania tych plików

czytanie/pisanie ze zrozumieniem się kłania.. ;)

a noobka zostaw dla siebie. Przyda Ci się :*

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

No bo zabraniam przerabiania, bo zrobiłem cheat.. OMG... Nie daje tu clienta pandory, tylko jej przerobione dwa pliki... Człowieku opanuj się :P

Opublikowano

1. ale ja nie mam co opanowywać, gdyż mną nie szarpią emocje tak jak Tobą

2. sam zacząłeś o pandorze, a teraz się tłumaczysz - GZ

3. czemu zabroniłeś edycji ? Każdy, co zrobił cos podobnego NIGDY nie zakazał edycji. I dlatego też TY mogłeś zrobić coś swojego - bo chyba nie wiedziałeś o tym wcześniej.. :)

4. Koniec tematu to raz, a dwa - zrozum to, iż twój plik i tak będzie przerabiany.. ^.~

<3

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

1. No póki co to ja jestem spokojny <3

2. O co Ci chodzi bo nie kumam ?

3. No jak nie ? Ty chyba na forum miesiąc jesteś.

4. I jak zauważę taką samą strukturę pewnego pliku, to zgłoszę to... Ja się natrudziłem a ktoś se skopiuje i wkleji do swojego tematu jako nowy cheat :D

PS dobra szkoda się narażać na warna. Zakończmy tą bezcelową a zarazem idiotyczną wymianę zdań, ponieważ i tak do niczego nie doprowadzi :D

Opublikowano

czemu jak odpalam przez moda kamera to pisze Nieprawidlowa wersja pliku 'pack/PC2.epk'.Proszę zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher. O co z tym chodzi?

Nowicjusz
Opublikowano

Działa na PL dlaczego miało by niby nie działać... Oczywiście chodzi od dmg x3 na skilla, z buta i z konia.

odpierdolsieodmojegokon.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...