Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy będzie mi działało czy coś zmieni jak dodam do tego +20 eventów ? i co tam robią pliki changemsa.py i findfilesbyext.py ktoś mi powie od czego one są i po co tam są i wgl czy np moge na tych plikach zmodyfikować zasadzke ale nie działa nie wiem czemu nic nie działa na większej ilości eventów bije dalej tak samo o co chodzi ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa pozdrawiam i dzięki :D

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Czy aby to na 100% nie ma żadnego Virusa ? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

~ xayou

Nick : Grass / Xayou !

Profesja : Ninja !

Klasa : Dagger !

Opublikowano

Od tego masz skan. Jeśli nie chcesz nie ściągaj, myślisz że komuś zależy na tym byś to miał..? A i pamiętaj że Cheaty ściągasz na własne ryzyko :ninja:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nie działa z konia. w folderze są tylko pliki pc2 a pc ?

Są tylko pliki pc2, ponieważ pliki pc nie odpowiadają za ninję mężczyznę. Wszystko związane z nim jest zawarte w pc2. (A dlaczego nie działa z konia, to nie wiem, mi działa ;) ) Nie działało mi wtedy,gdy miałem w Kamer modzie włączoną funkcję nieodpychania z konia. Jeśli grasz na modzie to wyłącz nieodpychanie z konia, wtedy wszystko będzie jak należy.

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...