Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie pisałem w innym temacie, że z chęcią pograłbym na podobnym serwerze do tego (chodzi o parametry itp., nie o konkretnie ten serwer).

Szkoda, że mam słabego neta, clienta pewnie będę miał dopiero za 1.5h.

Opublikowano

wlasnie ściągam clienta, tylko szkoda ze odrazu nie będe mogl zagrac.

serwer wydaje się godny uwagi =)

Opublikowano

Serwer jest on ale maja takie zabezpieczenia że jak sie ktoś włamać chce /spamuje to logowanie sie wylacza. piszę z kolesiem z teamu i mówi że jak sie obudzi Kamil to odpali więc czekajcie nie będize chyba do 15 spał

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Serwer nie dla mnie nie zagram.

Wole Medium. ( Jak większość raczej) Gdyby to był medium to byście mieli około 400 graczy na start. Ponieważ serw nawet fajny.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Chlopie jest to hard i gracze ktorzy tam graja chwala sobie ten server za swoja trudnosc.

I moge ci powiedziec ze mimo to ze hard bylo wczoraj 400graczy+ a dzis bedzie duzo wiecej.

pozdrawiam graczy Aferi

Opublikowano

Padł po 10 godzinach, administracja nic nie robi, podobno to serwer dla wymagających graczy hihi jak sami widzicie 100% profesjonalizmu.

Opublikowano

Co to za profesjonalizim powiedz mi? Moje przyslowie się sprawdziło Krowa dużo muczy mało mlekda daje-,- Tak chwaliście serwer i wogóle a skończyło się tak jak po przednio tylko że z jednym wyjątkiem mianowicie 10 h potrzymało-,- Po prostu dno , jestescie nieudacznikami bo jak inaczej was nazwac? Probojcie po przez schludne pisanie i niby mądre zachęcić graczy do gry a serwer ma tak słabe zabezpieczenia że aż rzygać sie chce.Powiem wam jedno ta wasza grupa parnastu osob nie potrafi ogarnac serwera a na innych serwerach jest po 3 -5 osob i jakos radzą sobie z atakami. Dno , dno i jeszcze raz dno , nawet jezeli serwer jeszcze bedzie dzialal! Profesjonalny serwer jest 24/h , a wy porowojecie sie do Pla , smiech na sali hahaha .Na plu gram kiedy chce i wiem ze bedzie non stop dzialal.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Buehehe, to dzisiaj sobie nie pogramy. Jak nic z tym nie zrobią, to serwer będzie działał kilka godzin w tygodniu (szkoła/praca/sen).

spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...