Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... ja to wgl problem z all mam niby pobieram ten plik z turbobita ale to jest tylko jakis plik minecraftlauncher i jak to odpalam odpala mi internet explorer moze mi ktos z tym pomoc? prosze pisac na gg 44887887

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Mam problem odnośnie Launchera. Mianowicie chodzi o to że gdy wrzucam do minecraft.jar Forge'a (oczywiście zgodnego z wersją MC) i odpalam za pomocą twojego launchera mam czarny ekran lub rzadziej freeza na Done Loading.

Próbowałem na Launcherze od AnjoCaido i tego błędu nie ma.

Wersja MC: 1.3.2 i to samo sie dizeje na 1.4.5

No-Premium

Próbowałem z różnymi wersjami Forge'a.

Usuwałem META-INF.

Byłbym wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Same here :/ wczesnie mialem launcher na 1.2.5 i wszystko gralo. PO upgrade'dzie na 1.4.5 i wgraniu Forge'a mam black screen...

Witam.

Mam problem odnośnie Launchera. Mianowicie chodzi o to że gdy wrzucam do minecraft.jar Forge'a (oczywiście zgodnego z wersją MC) i odpalam za pomocą twojego launchera mam czarny ekran lub rzadziej freeza na Done Loading.

Próbowałem na Launcherze od AnjoCaido i tego błędu nie ma.

Wersja MC: 1.3.2 i to samo sie dizeje na 1.4.5

No-Premium

Próbowałem z różnymi wersjami Forge'a.

Usuwałem META-INF.

Byłbym wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Nom. Tez na 1.2.5 mi działało :/ Chcę zrobić paczuchę modów a tak to se mogę zrobić xD

Opublikowano

Geoning

Mam lunchera Updatowanego do wersji 1.4.5 i nie moge zainstalowac zadnego moda. Po instalacji modow jest czarny ekran albo zamarza w czasie ladowania. Uzywalem róznych rodzajów modów,rownież tych co sie automatycznie instaluja i zawsze uzywalem ich na czystym minecrafcie. Probowałem nawet z usuwaniem META INF. Pomóż prosze .

Opublikowano

Ej z tego linku się nie da pobrać :( dajcie nowy bo ten jest zapętlony chyba, że macie premium konto na tej stronce -.- ...

Wesołych Świąt

Opublikowano

Nie mogę pobrać !

Wrzuć to na normalny hosting

Ciągle jest napisane

CAUTION!

From your IP range the limit of connections is reached i odlicza czas 9 min a potem od nowa po upływie czasu !

Opublikowano

@UP. W tej bajce byly smoki ?

PS. Ci co chceily by juz miec ta ikonke, to sami sobie zrobcie:) PObieracie ikonke minecraft np. z googli a potem na tego lunchera ppm, i tam w jakiej zakladce jest od ikon, wybieracie wybierz. i wybieracie ta ikonke co wzieliscie. Ja mam win 8 wiec dokladnie wam nie napisze tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...