Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Zbanowane osoby na PB w BF3 Ciągle rośnie! [Statystyki]

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak czytam i zadam takie pytanie które mnie dręczy.

Przykładowo kupię teraz Battlefield 3. Wiadomo, odpalam itp itd. Cheatuje na jakimś serwerze z Pb. Dostaje bana/perma. Wtedy w ogóle nie mogę grać w Battlefield'a czy tylko na tym serwerze na którym mam ban? Jeśli na całą grę to ja nie rozumiem cheaterów. Wiadomo, jest frajda jak zabijesz 32 osoby z noża (przykład) ale to OSZUSTWO + nigdy już nie zagrasz. Tak więc moim zdaniem, choć jest to forum o "czitach" nie powinno się tak robić.

Dostajesz bana na KLUCZ. Jedyny sposób na dalszą grę to kupić nowy klucz.

Opublikowano

tak czytam i zadam takie pytanie które mnie dręczy.

Przykładowo kupię teraz Battlefield 3. Wiadomo, odpalam itp itd. Cheatuje na jakimś serwerze z Pb. Dostaje bana/perma. Wtedy w ogóle nie mogę grać w Battlefield'a czy tylko na tym serwerze na którym mam ban? Jeśli na całą grę to ja nie rozumiem cheaterów. Wiadomo, jest frajda jak zabijesz 32 osoby z noża (przykład) ale to OSZUSTWO + nigdy już nie zagrasz. Tak więc moim zdaniem, choć jest to forum o "czitach" nie powinno się tak robić.

Dziwne, nie zauważyłem tego postu.

Ban od PB jest nakładany na wszystkie serwery z tym oprogramowaniem, to samo tyczy się GGC i innych programów. Możesz otrzymać bana od administratora serwera na dany serv lub sieć serwerów, którymi się zajmuje. Administrator natomiast nie ma wpływu na nadanie bana przez PB, działa to niezależnie,

Opublikowano

Z tego co wiem, to serwery bez PB wszyskie są nierankingowe, ktoś zna wytłumaczenie? Podobno EA zabroniło.

Opublikowano

Z tego co wiem, to serwery bez PB wszyskie są nierankingowe, ktoś zna wytłumaczenie? Podobno EA zabroniło.

GpW.gif

Wszystko jest tak jak było, są rankingowe no-pb

Opublikowano

dostalem bana na pb. tylko za co?

gdy nawet nie ma mnie na liscie

Zaraz Ci wywróżę z fusów...

Napisz coś więcej, ss błędu też nie zaszkodzi. Zrób update punkbustera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...