Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Zbanowane osoby na PB w BF3 Ciągle rośnie! [Statystyki]

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Steam to platforma gier, a PB to anticheat, więc.. <_<. Cod MW3 tak samo, jak Black Ops będzie na Steamie i zostanie zabezpieczone VAC'em :ninja:

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@aktułalizacja - 750 banów i 2 odbanowane

@topic no no... szybko dojdzie do 1000 zbanowanych

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

o dziwo lolek143 - Kolega z plutonu w bf3 jest zbanowany ... a okazuje sie że gram z nim normalnie pisze jak byk że jest zbanowany na PB w bf3 a gramy i gramy a zapierdalał chlopak na wh do 30 lvla....wiec nie wiem czy te bany to dla picu czy co..

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

bardzo ciekawe :D

ale ja gram już na aimie w Bf 3 niecaly tydzien :D

kupiłem vipa i Gitara :D

----------------------------

@@ Topic Ale Temat naprawdę przydatny Masz Lajka.

Opublikowano

Czy napewno nie dostane bana grając na VIP hacku? Chodzi mi o to, czy gdy już mi się skończy VIP i będe grał normalnie to PB wykryje, że grałem na haxach ?

Opublikowano

Czy napewno nie dostane bana grając na VIP hacku? Chodzi mi o to, czy gdy już mi się skończy VIP i będe grał normalnie to PB wykryje, że grałem na haxach ?

Na pewno to jest teraz Listopad. Jak cię PB zbanuje to nie możesz grać. Szansa na bana jest mniejsza, niż w wypadku publicznych hacków, ale zawsze jest

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nurtuje mnie jedno pytanie, jak można grać na czitach w taką grę? :O. No nic, haxy niestety będą, ale na szczęście jest PB :)). Do końca roku będzie 2/3 razy więcej zbanowanych graczy.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Są "VIP" hacki i VIP Hacki te prawdziwe VIPY są robione przez pracowników PunkBuster i są nie wykrywalne i tanie też nie są :)

Opublikowano

Proponuje, aby każdy kto gra na tych swoich płatnych vip hakach, wpisał w sygnaturze swój nick z gry i obok stwierdzenie iż używa danego haka w BF 3, bedziemy wiedzieli kogo unikać i z kim nie bedzie można normalnie pograć, bo nie potrafią ;)

Opublikowano

a ja mam pytanie, czy można kogoś pod$ebac za przeproszeniem ?

Ostatnio podłączyłem się na METRO i jeden koleś w moim zespole miał statystyki ponad 350 zabić i zero zgonów, najlepsze, ze nie był nigdzie na mapie widoczny, w żadnej drużynie ! Zrobiłem screena, żeby znajomym pokazać - więc dowód mam...

A propo czołówki w rankingach - wytłumaczcie mi, jak koleś może mieć 15717 punktów na minutę w grze albo 11tysiaków zabić i tylko 2 zgony - czemu ci jeszcze nie mają kont zbanowanych !

Opublikowano

@up

nikt nie jest bogiem i nie zbanują każdego hakera w 24h.

To co widziałeś u tego gościa to są haki.

@top

Widzicie nie banują hakerów , a mnie zbanowali bo jak to stwierdzili "miałem publika"!

I jaka K@@wa sprawiedliwość na tym świecie ?

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

aaaaaa... Jak to zobaczyłem to, aż się przeraziłem

NAJMNIEJ ZBANOWANYCH (kraje)

1st. POLSKA

My powinniśmy być na pierwszym miejscu ale w najwięcej zbanowanych...

Trzeba to zmienić ! ;D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

No i wielkie brawa dla EA , PB ;] . Nie dadzą sobie w kaszę dmuchać bo jakiś debil będzie chciał poczitować i poczuć się pro dzięki hackom ;]. Chcesz poczitować ? Wypad na Combat Arms , Crossfire albo Warrock ;].

Na AlterIWNet też ladnie banuja frajerów z czitami . Co chwilę można zobaczyć napis Xxxx banned for xxxx

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...