Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogarnięta Administracja] [Odnowa] [Mapa na styl McSpeed !] [Dedyk] [24/7] [PL] [WL ON] FastMC. Nowy Polski serwer

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyciągnęło mnie to MAPA NA STYL MCSPEED miałem nadzieje że to reaktywacja serwera McSpeed

Opublikowano

Wszyscy dodani. Zapraszamy więcej osób. Wtedy będzie milej :). Nie ściągnąłem prezentacji tylko znalazłem gdzieś w necie generator. A nawet jeśli powiedzmy żę bym ściągnął to dlaczego przez to serwer jest śmieszny ? Nie rozumiem wypowiedzi kilku osób na ten temat.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Wszyscy dodani. Zapraszamy więcej osób. Wtedy będzie milej :). Nie ściągnąłem prezentacji tylko znalazłem gdzieś w necie generator. A nawet jeśli powiedzmy żę bym ściągnął to dlaczego przez to serwer jest śmieszny ? Nie rozumiem wypowiedzi kilku osób na ten temat.

Hah jaki generator? Ja wszystko sam pisałem, więc kolego nie ściemniaj że używałeś generatora....

teraz tym bardziej

NIE POLECAM!

boom

Opublikowano

Hah jaki generator? Ja wszystko sam pisałem, więc kolego nie ściemniaj że używałeś generatora....

teraz tym bardziej

NIE POLECAM!

Ty może pisałeś. Ja znalazłem ;)) Pozdrawiam PanaFrytke

KzA Dodany.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

bialy2le a właściwie "kidzie" lastQ --> na screenach są inne budowle i drogi jak byś nie zauważył.

Ps. Mapa jest udostępniona przez nas ... i jest w jakiś sposób nasza bo ją edytowaliśmy.

Jak w temacie Wzór McSpeed wiec nie gadaj bzdet ;]

Opublikowano

bialy2le a właściwie "kidzie" lastQ --> na screenach są inne budowle i drogi jak byś nie zauważył.

Ps. Mapa jest udostępniona przez nas ... i jest w jakiś sposób nasza bo ją edytowaliśmy.

Jak w temacie Wzór McSpeed wiec nie gadaj bzdet ;]

Rozśmieszasz mnie, w grze nic na ten temat nie wspomniałeś. A jak udowadniam plagiactwo to zaraz jakieś bajeczki wymyślasz.

Są te same budowle, wystarczy załadować texture pack, a drogi... (to sie tyczy tego samego) Białe linie na filmiku to u was tory.

"i jest w jakiś sposób nasza bo ją edytowaliśmy." <-- Nie skomentuje tego. Nie zapytam o wiek. Nie będe przedłużał tego.

... po prostu gardzę takimi jak Wy.

p.s.

texture pack znajdziecie tutaj:

http://www.minecraftforum.net/topic/140133-20-released-newcraftvecter-city/

Opublikowano

Rozśmieszasz mnie, w grze nic na ten temat nie wspomniałeś. A jak udowadniam plagiactwo to zaraz jakieś bajeczki wymyślasz.

Są te same budowle, wystarczy załadować texture pack, a drogi... (to sie tyczy tego samego) Białe linie na filmiku to u was tory.

"i jest w jakiś sposób nasza bo ją edytowaliśmy." <-- Nie skomentuje tego. Nie zapytam o wiek. Nie będe przedłużał tego.

... po prostu gardzę takimi jak Wy.

p.s.

texture pack znajdziecie tutaj:

http://www.minecraft...aftvecter-city/

Śmieszny jesteś kolego ;]

Jak byś nie zauważył nie wgraliśmy żadnych teksturek ;]

A co do gry to sie wkurzasz teraz bo banika przyliczyłeś za swoją glupote i naganne zachowanie ;]

Jest edit z naszej strony wiec skoncz 12-latku bo jesteś śmieszny w tym momencie...

Btw... przeczytaj temat potem szczekaj ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...