Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogarnięta Administracja] [Odnowa] [Mapa na styl McSpeed !] [Dedyk] [24/7] [PL] [WL ON] FastMC. Nowy Polski serwer

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy dodani. ZAPRASZAMY !!!!

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Serwer zapewne musi mieć bardzo dorosłą i ogarniętą administrację, skoro umieszcza w administracji nick mój (o czym ofc. nic nie wiedziałem) i madzik89 zapewne z YT... Admin oczywiście nie raczył odpowiedzieć na PW i wyjaśnić dlaczego używa w prezentacji swojego serwera mojego nicka bez mojej zgody i wiedzy. Serwera nie oceniam, ponieważ nie miałem możliwości zagrania, ale po tym co prezentuje HA serwera nie mam o nim najlepszego zdania. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer zapewne musi mieć bardzo dorosłą i ogarniętą administrację, skoro umieszcza w administracji nick mój (o czym ofc. nic nie wiedziałem) i madzik89 zapewne z YT... Admin oczywiście nie raczył odpowiedzieć na PW i wyjaśnić dlaczego używa w prezentacji swojego serwera mojego nicka bez mojej zgody i wiedzy. Serwera nie oceniam, ponieważ nie miałem możliwości zagrania, ale po tym co prezentuje HA serwera nie mam o nim najlepszego zdania. Pozdrawiam.

Popieram twoje zdanie w 100%.

NIE POLECAM

boom

Opublikowano

Dodaj: szykujPlecy =)

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Sprawa już wyjaśniona. Tylko nie wiem w czym Ci to przeszkadzało jak i tak nie grasz na tym serwerze.

Wszyscy dodani. Zapraszamy !!

No ty chyba sobie żartujesz, chciałbyś żeby ktoś grał na twoim nicku? -_-

ggge.png

Opublikowano

No ty chyba sobie żartujesz, chciałbyś żeby ktoś grał na twoim nicku? -_-

Prawde mówiąc mi by to nie przeszadzało bo to nie wpływa na losy mojego konta... Co z tego jeżeli nie grał bym na jakimś serwerze a ktoś tam miałby mój nick. Na pewno nie robił bym takiego szumu i bym tak źle nie oceniał serwera po tym iż ktoś używa mojego nicku. Skąd miałem wiedzieć że slaiss jest zajęty ?? Madzik z youtube ?? Prosze was.. Nie jaram się filmikami na youtubie i nie oglądam jak ktoś buduje więc....

Pozatym wszystkich dodałem na whiteliste.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Primo grałeś na serwerze mcspeed, gdzie byłem adminem.

Secundo kradzież nicku to jak kradzież tożsamości - podawanie się za kogoś kim się nie jest.

Tertio Jak można ocenić kogoś kto podaje nicki znane większej ilości osób (patrz madzik89)

Quarto nie mam zamiaru dopuszczać do takiej sytuacji, gdy ktoś podszywa się pode mnie i tym może mi psuć opinię. Dla przykładu sytuacja z wczoraj: wchodzę na pierwszy z góry serwer mc znaleziony w publikacjach i oto wiadomość "Zostałeś Permanentnie Zbanowany na Serwerze".Nie muszę chyba dodawać, że nigdy tam nie wchodziłem.Tak trudno wymyślić swój nick?

Opublikowano

Powiem wam coś poco robicie hałas nie lepiej to zostawić. O głupi NIK tyle poniżenia serwera . W czym ci to pomoże Slaiss?

Że ty na nim nie grałeś dlatego krytykujesz?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Temat do zamknięcia

NIE MA JUŻ TEGO SERWERA !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~LOCK~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...