Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie starej wersji mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jebie w oczy ... - . - Aż sie odechciewa na mpc przebywać jak o 1:00 w nocy tak w oczy napierdala <_< :angry:

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Stało się, wygląd zmieniony. Więc teraz nie spamować, że chcecie poprzedni bo nie cofną tego...

Mnie osobiście się podoba, ale to "Like This" mnie denerwuje (hymm.. może dlatego, że nie lubie fuckbooka ? :D)

Nie ma godzin online :( Mam nadzieję, że to wprowadzą spowrotem, i oby tylko się od początku nie naliczały...

I nie ma komentarzy w profilu.. chociaż z tym to nie mam wyrobionego zdania czy powinno być czy nie... Z tym to akurat jest mi obojętne :)

Opublikowano

Moim zdaniem zamiast "Lubię to" lepiej by były +

PSNid:

GoperPL

Chętnie zagram na PS3 multi w:

Battlefield 3

Opublikowano

Kur , ja nie cierpie tego "Like this " CO TO KURWA FEJSBUCK ?!?!? No ludzie, mam nadzieje że chociaż dadzą do wyboru czarniejszą skórę , bo to stare było zajebiste :(

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...