Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie starej wersji mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

To ostatnie chwile na zrobienie screenów,to ostatni czas na robienie pamiątkowych zdjęć ze starą wersją forum.... już za chwilę, już za moment .... mimo że osobiście nie przykładam wagi do otoczki graficznej mpc to jest to niewątpliwe kolejny rozdział w "życiu" forum - tym bardziej że wraz z nową wersją mamy dla Was kilka niespodzianek. Co najważniejsze mpc zmieni również swoją misję... premiery nie mogę się sam doczekać. Admini już wiedzą co się zmieni... jednak jestem przekonany, że nie pisną ani słowa.

Napisz odpowiedź w tym temacie niech widzę Waszą aktywność! Pamiętacie poprzednią wersje mpc? :)

Dla dociekliwych, aktualizacja zostanie wykonana jutro.:)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dramatyzujesz zbyt? Jak by nie było, to tylko aktualizacja skryptu forum. :huh:

@ps. przydałoby się zainstalować modyfikację prefixów do 3.2, bo IPS z nieznanych przyczyn ukroił tą funkcję.

Opublikowano

Do roboty!!!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ciekawe jak to bedzie bo ta wersja graficzna naprawde fajuna jest, mam nadzieje ze wersja mobilna zostanie troche poprawiona;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...