Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pożegnanie starej wersji mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że dodacie system który zdejmuje 5% warnów co tydzień, jak na niektórych innych forach ;)

No przydał by się taki system :D bo mi się trochę % nazbierało. :C

21ca0r4.jpg

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może będą nowe działy, forum rozbudowane i ładniej wyglądające napewno nie jest gorsze!

Wbijać: http://www.mpcforum....9-makavelli-vs/

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano
Takie pytanko, co w tej nowej wersji az tak podnieca was? xD

Zmiana najbardziej chyba cieszy tych którzy są tu od początku,uwierz że po kilku latach

na pewno większość takich osób jest zaskoczona.Dla Ciebie to może nic ale dla

tych z 2007 to już coś ;)

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Opublikowano

Jestem podniecony jak przed Bożym Narodzeniem :D

Miejmy nadzieję ,że będzie to miła niespodzianka ^^

Mam nadzieję ,ze zmiany będą również w postaci mniej warnów.. za to ,że poleciłem komuś google dostałem warna już przesada :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Mam nadzieję, że dodacie system który zdejmuje 5% warnów co tydzień, jak na niektórych innych forach ;)

... to ustawienia forum. To admin ustala co ile mają sie usuwac warny zazwyczaj jest to 90 dni ale tutaj chyba całkowicie jest wyłaczona ta opcja

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

łooo boże co za gówno

jebie tu facebookiem na kilometry, mam nadzieje że bedzie to można zmienić...

może jeszcze zaczepki powprowadzacie ?

funkcja " Like This"... no comment, bitch.

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ale oczojebne ja pierdziele o.0 mpc w starej szacie graficznej mozna bylo przynajmniej przeglądać o tej godzinie.. (02.42) i nie jebałoo tak w oczy jak too Buu ! ;(((

Ja chce starą wersję , mysle ze nie jestem sam.! Po za tym Jak upy napisały "Jebie facebookiem" .. Like this bjacz.. -.-''

Jestem na NIE ! ; (

Zbieram + : D

Opublikowano

Ale oczojebne ja pierdziele o.0 mpc w starej szacie graficznej mozna bylo przynajmniej przeglądać o tej godzinie.. (02.42) i nie jebałoo tak w oczy jak too Buu ! ;(((

Ja chce starą wersję , mysle ze nie jestem sam.! Po za tym Jak upy napisały "Jebie facebookiem" .. Like this bjacz.. -.-''

Jestem na NIE ! ; (

A tak wogole pasesk pisania statusu zminimalizowałem przypadkiem i go rozwinąć coś nie moge + nie wiem gdzie tu top spamrerzy (może dlatego że rozwinąć nie moge) Wali po oczach i wgl Stara wersja niebo lepsza.Aha i zmieniłem sobie skórke na Fluo ale coś jest popsuta jak każda inna a do tej starej skórki wrócić nie moge A.Y>F>K>M

Podsumowanie po zmienieniu skurki forum przypomina no niewiem jakies zbugowane forum + nie moge rozwinac tego paska no cóż wróce ze szkoły będe kombinowac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

I stało się. Mpc zmieniło swój wygląd :(

Myślimy, że dodasz podobne skiny do tamtych. Ja używałem Fluo i bardzo go ogarniałem wiedziałem gdzie co jest.

Na tym skinie wgl. nie ogarniam. Ten kolor mi przeszkadza.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Dla Mnie forum w obecnej wersji się podoba. Mam nadzieję, że nawet jeśli dojdą skiny pod nową wersję forum, to ten będzie można sobie wybrać. Tylko szkoda, że nie ma +- przy pasku ostrzeżeń. Więcej klikania :/

Opublikowano

Oby ta nowsza wersja była bez błędów :)

Pomogłem?Walnij +;]

10 post

20 post

30 post

50 post

100 post

150 post

200 post

300 post

350 post

mca.png

Daj +sika

:)

Opublikowano

zupelnie mi sie nie podoba. Najlepszy byl stary wyglad i powinni sie jego trzymac bo wielu sie prywiazalo do tego zawwalistego wygladu bo to co jest teraz to jest najprawdziwsze gowno, syf ktory jest na co 2 przecietnym forum ... ;./

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano
Liczyłem Na Profesjonalizm...

Takie i inne wypowiedzi zachowajcie dla siebie...

Tak wygląda forum świerzo po aktualizacji. Dajcie im tydzień czasu a zobaczycie, jak będzie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...