Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis działających sposobów na darmowe Smocze Monety

RuSs3R

Odpowiedz ;P  

576 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydala Sie Lista ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobre, kiedyś grając w gladiatusa używałem ;d

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć.
Udało mi się nabić 34sm używając VPNow. Chcialbym to powtorzyc na innym koncie, nowym - niestety nie da rady. Ilekroc chce wejsc na SponsorPay wyswietla mi sie wesola informacja

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych ofert w Twoim kraju

Niezaleznie na jakie konto bym nie wszedl, na rozne VPNy to nadal jest to samo. Zastanawiam się jak to z tym jest? Przez pewien czas myślałem, że strona zapamiętuje HWID, ale w sumie stwierdzam że raczej nie. W czym leży problem? Jak mogę dalej nabijać sm na nowym koncie? 
Pozdrawiam

asdvj.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć.

Udało mi się nabić 34sm używając VPNow. Chcialbym to powtorzyc na innym koncie, nowym - niestety nie da rady. Ilekroc chce wejsc na SponsorPay wyswietla mi sie wesola informacja

Niezaleznie na jakie konto bym nie wszedl, na rozne VPNy to nadal jest to samo. Zastanawiam się jak to z tym jest? Przez pewien czas myślałem, że strona zapamiętuje HWID, ale w sumie stwierdzam że raczej nie. W czym leży problem? Jak mogę dalej nabijać sm na nowym koncie?

Pozdrawiam

Użyj proxy.

Kilka punktów w temacie nieaktualne.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej. Mam taki mały problem z SuperRewards. Ostatnio udało mi się wypełnić reklame. Kiedy zrobiłem drugie konto, żeby wypełnić ją jeszcze raz to po jej wybraniu wyskoczył mi błąd superrewards z napisem, że już wypełniłem tą oferte. Inne oferty działały, tylko te, które zrobiłem wcześniej - nie. Resetowałem router, zmieniałem ip, czyściłem historie, cookies a także programem Ccleaner i dalej mam to samo. Dzisiaj sformatowałem system. I z ciekawości spróbowałem wypełnić te oferty i okazało się, że działały. Niestety po ich wypełnieniu znowu, gdy próbuje na innym koncie to wyskakuje ten sam błąd, że oferta już wypełniona. Ma ktoś jakieś pomysły albo sugestie? Bo nie mam ochoty na format systemu żeby wypełnić pare reklam 

Opublikowano

Hej. Mam taki mały problem z SuperRewards. Ostatnio udało mi się wypełnić reklame. Kiedy zrobiłem drugie konto, żeby wypełnić ją jeszcze raz to po jej wybraniu wyskoczył mi błąd superrewards z napisem, że już wypełniłem tą oferte. Inne oferty działały, tylko te, które zrobiłem wcześniej - nie. Resetowałem router, zmieniałem ip, czyściłem historie, cookies a także programem Ccleaner i dalej mam to samo. Dzisiaj sformatowałem system. I z ciekawości spróbowałem wypełnić te oferty i okazało się, że działały. Niestety po ich wypełnieniu znowu, gdy próbuje na innym koncie to wyskakuje ten sam błąd, że oferta już wypełniona. Ma ktoś jakieś pomysły albo sugestie? Bo nie mam ochoty na format systemu żeby wypełnić pare reklam 

niestety innego rozwiązania nie znam.

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przejrzyście i estetycznie, przyda się ludziom którzy nie chcą inwestować w IS

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy sposoby z vpn jeszcze działają? Gdy zmieniam sobie IP i próbuję na SponsorPay czy SuperRewards wejść, to nic się nie pokazuje, albo czarne tło albo krążące strzałeczki (symbol oczekiwania).

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka  :)

działa to jeszcze? Jakiś rok temu próbowałam (przez AOLa), superrewards działało, ale było bardzo dużo ankiet i za małą kasę. Co prawda kilka tam działało, ale ciężko było znaleźć ponownie tę reklamę na innym koncie.

Wczoraj znów się pobawiłam, AOL wysiadł i nie działa, przez HotSpotShield IP mam zmienione na amerykańskie (sprawdzone, lokalizuje mnie w USA), ale po wybraniu jakiejkolwiek ankiety, czy płatnej czy darmowej, wyskakuje coś takiego 

5czwnl.jpg

Czy to ma jakiś związek z banem na IP czy po prostu superrewards wykrywa w jakiś sposób, że IP zostało zmienione i że nie jest prawdziwe?

Przekopałam tematy na forum na ten temat i nie znalazłam odpowiedzi.

Pomoże ktoś?  :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...