Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis działających sposobów na darmowe Smocze Monety

RuSs3R

Odpowiedz ;P  

576 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydala Sie Lista ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 2 dniach robienia reklam dostalem wkońcu 21 sm! Mialełem takie same problemy jak wszyscy czyli brak ofert, musiałem stworzyć kilka kont, ponieważ ciągle dostawałem bany na Sponsorpay i SuperRewards. Czym spowodowane jest to, że dostaje ciągle bany? Przeglądarką? Nie jestem zielony w tych sprawach, gdyż już kiedyś bawiłem się reklamami w CrossFire tylko, że w inny sposób ( wiele osób pewnie wie ocb :D ) i wyciagnełem w 2 dni tam 300k Zp :DD. Może ktoś odpowiedzieć na pytanko ? Albo skierować do odpowiedniego tematu?

Ostatnio sam mam problemy Identyczne jak TY  i niestety nie wiem jak to naprawic.

image.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak program do darmowych SM - owszem można coś takiego napisać (skrypt) ale trzeba było by mieć dane do bazy MysQL danego serwera :) te programy które są na Youtubach to syf który kradnie wasze dane :) 

Opublikowano

cóż napracował się i leci +, osobiście nie skorzystam bo trochę to dla mnie podejżane, ale to wolny wybór każdego, czy skorzysta czy nie.

Opublikowano

Witam

Nie wiem od czego zacząć męczę się i męczę żeby mieć troche smoczych monet i maarnie mi to idzie.

No to tak:

-Założyłem kont wg poradnika mam amerykanskie ip

- w SponsorPay wypelnilem chyba wszystkie mozliwe ankiety

-na SuperRewards mam bana ale zamin go mialem to pisalo ze wszystkie te ankiety czy co to to bylo niedostepne juz

-chcialem zalozyc nowego uzytkownika na aolu niestety nie moge bo jakis limit sie pokazuje, wiec prosilbym moze ktos z was moze to zrobic za mnie (passy pw)

-jeszcze jedno, skad wziac screen name? (wczesniejsze jakos mi sie udalo ale kolejne no jakos nie umiem juz)

-Te ankiety wypilnia sie na superrwardfs czy na sponsorpay ?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Który sposób najlepiej używać ? Polecacie któryś ?

Gram na PL'u

@EDIT

żadna oferta nie działa (na amerykańskim ip) Macie jakieś inne sposoby na zarobek sm ?

Opublikowano

Witam, mam problem z aolem. Otóż gdy próbuje się przełączyć przez proxy zawiesza mi się komputer na jakieś 30 sekund po czym wyskakuje error "The computer was unable to connect to aol"   próbowałem już wchodzić najpierw na Broadband a później na połączenie z proxy, lecz niestety nie działa. Na  komputerze od brata działa mi normalnie. Zrobiłem formata kompa, nowego użytkownika na aolu i nadal ten sam problem.. Jakies sugestie ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...