Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis działających sposobów na darmowe Smocze Monety

RuSs3R

Odpowiedz ;P  

576 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydala Sie Lista ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak, zrobiłem 5 ankiet i 3 jakieś do zarejestrowania i takie tam , i 0 SM ;/

25 sm jak już dostałem to za ta śmieszną grę ;D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zróbcie jakieś video-poradniki .. robię tak jak opisane , i nic .. 0 SM .

PS. Hotspot Shield ? zrobicie poradnik ... ?

jest Video tut jak zainstalowac AOL a z wypelnianiem reklam jest roznie juz pisalem to kilka razy -.- 50% Ze dostaniesz SM polecam robic te reklamy ktore placa max 10sm. z poteierdzenie na emialu.

image.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Super,po prostu genialnie niech wszyscy mają 10k SM i będzie fajnie.Oczywiście nie daje + ze względu,że teraz all będzie miało 10k SM i same IS'y...

Opublikowano

Super,po prostu genialnie niech wszyscy mają 10k SM i będzie fajnie.Oczywiście nie daje + ze względu,że teraz all będzie miało 10k SM i same IS'y...

wez wyjdz .. piszesz bzdury 10k sm przez reklamy nie no je*ne xDDDDDD raport ;)

@ PRosze Jezeli Macie Dodawac jakies zalosne Posty bo wszystko jest zglaszane ! :)

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem. Poprawnie mam zainstalowanego AOLa, odpalam go pisze na stronie ze IP zmienione, wchodze na jakieś konto i chce powypełniać reklamy.

Ukazują się......... ale jak w nie klikam to pisze coś tam Detected your IP i Ban nie ma żadnych reklam....

Jeszcze miesiąc temu chodziło mi normalnie. Wiesz o co w tym chodzi ??

Opublikowano

Mam taki problem. Poprawnie mam zainstalowanego AOLa, odpalam go pisze na stronie ze IP zmienione, wchodze na jakieś konto i chce powypełniać reklamy.

Ukazują się......... ale jak w nie klikam to pisze coś tam Detected your IP i Ban nie ma żadnych reklam....

Jeszcze miesiąc temu chodziło mi normalnie. Wiesz o co w tym chodzi ??

Sprzwdzales na innym koncie? :)

Jest Podany temat w spisie na ominiecie Bana. Pozdrawiam

image.png

Opublikowano

Sprzwdzales na innym koncie? :)

Jest Podany temat w spisie na ominiecie Bana. Pozdrawiam

haha dzieki za odpowiedz xD

jasne ze sprawdziłem i to na 20 kontach !!!

I co mi po tym sposobie omijania ??? :/// Ja chce tworzyć nowe konto i tam walnoć sobie SM itd.... juz rozumiesz??

DOKLADNIE PISZE TAKIE COS

We have detected suspicious activity coming from this IP.

If you are receiving this in error, please contact customer support. (code: 34m4n).

I robie ciągle nowe konta i to samo !

Opublikowano

haha dzieki za odpowiedz xD

jasne ze sprawdziłem i to na 20 kontach !!!

I co mi po tym sposobie omijania ??? :/// Ja chce tworzyć nowe konto i tam walnoć sobie SM itd.... juz rozumiesz??

DOKLADNIE PISZE TAKIE COS

We have detected suspicious activity coming from this IP.

If you are receiving this in error, please contact customer support. (code: 34m4n).

I robie ciągle nowe konta i to samo !

Sorki ze teraz pisze wczesniej nie mialem czasu ..

@ A na innych przegladarkach tez masz takie cos?

image.png

Opublikowano

No właśnie jakiej uzywasz przeglądarki ?? Ja mam Mozile Firefox i Interner Explorer 8 ( na obydwu sprawdzałem ).

Opublikowano

Zobacz na Chrome .. uzywalem na Chrome i zawsze bylo OK hmmm Jezeli masz w domu 2 kompy sprawdz na 2 jezeli nie popros kolege czy nie przyszedlbym z laptopem czy cos. ;)

Nie instalowałem Chrome bo nie na tym problem polega ( chrome to jest to samo co explorer ) . Problem u mnie polegał ze nie miałem zainstalowanego JAVA i teraz tak ....

Na Firefoxie mi już działa ale na Explorer nie ! Jeszcze pogrzebie rózne ustawienia i dam EDIT, chyba ze wiesz coś na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...