Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak postawić serwer na plikach VSRO

Rucer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wszystko ladnie pienie, udalo mi sie ustawic, tylko ciagle wyskakuja mi bledy jak odpalam klienta, w ogole dlaczego nikt nie dal linka do klienta i nie napisal jak sie zabrac za przerobienie go? Moglby ktos cos takiego wrzucic, bo sciagnalem jakiegos klienta, ale nie wiem nawet czy wersja jest dobra i czy w ogole sciagnalem wersje vietnam, dlatego prosilbym kogos o wytlumaczenie o co w tym chodzi i jak sie zabrac za klienta, bo serwer bez wiekszych problemow, jedynie z odbc, bo mam xp :P

Opublikowano

Mam pytanie czy osoba która postawiła serwer może na niego wejść, kolega postawił ale podczas podłączania wyskakuje 0 a ja smigam normalnie

Opublikowano

Słuchajcie postawiłem server na tych pliczkach ale nie umiem ustawić exp rate sp rate alchemia % gold drop rate może ktoś wie gdzie ustawie raty?

szkoda ze zapomniał napisać jak ustawiać server EXP , SP , DropRate , Alchemia........

Opublikowano

Ale żeby koledzy weszli to 4GB ramu jest absolutnym minimum i lepiej wylączyć wtedy Roc Mt,

Opublikowano

jak się bawi z kolegami to można wyłączyć 3/4 terenów które nas nie interesują np. dw, ht,sm chyba, że chodzicie na uniq ale chyba lepiej sobie samemu zrobić. Powinno pomóc z żarciu ram-u. Są też pliki mniej ramożerne chyba swsro.. ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Witam ponownie.

Jak rozwiązać problem z GlobalManagerem "It has been failed to Request Certification".

WIP to IP Hama, NIP to IP lokalne, w server.cfg jest IP Hama.

Inne kombinacje również nie pomagały.

Szukałem rozwiązania, kilka osób miało takie problemy, ale nikt nie uzyskał odpowiedzi.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

EDIT:

Sprawdzane na dwóch komputerach, na obu systemy Windows 7 64-bit.

Opublikowano

tak w ogole moze wiecie dlaczego mam przezroczysta postac ?? leciutko widoczna ale moby juz mnie nie widza ? czego to jest przyczyna i jak to naprawic ?

z gory dzieki ; )

Opublikowano

lol.

Jak się logujesz do gry przez konto Gm'a to pojawiasz się na Invisible.

wciśnij Ctrl + ~ (Eng Klawiatura) i wpisz /invisible i bedziesz widzialny.

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie w związku z MySQL. Mianowicie kiedy robię restore w lewym dolnym rogu okienka wyskakuje "Executing" i dochodzi do 100% i tak zostaje, kółeczko się kręci. Czy to normalne? Czy może trzeba poczekać. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...