Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak postawić serwer na plikach VSRO

Rucer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co zrobić jeśli pokazuje mi check ? bo niestety nie wiem jak to zrobić ;p proszę o odpowiedź ;)

Opublikowano

a co zrobić jeśli pokazuje mi check ? bo niestety nie wiem jak to zrobić ;p proszę o odpowiedź ;)

W SMC daj application -> LoadPlugins przejdź do zakładki ServerControl, kliknij PPM na te prostokąty i LPM StartService

Opublikowano

okej zrobilem to juz wczesniej ale nadal jest check .. ;/ nie wiem o co chodzi mam w smc wszystko na zielono wszystko niby gra zadne bkledy nie wyskakuja jak sie uruchamia silk itp a jak juz sie wbije to pisze (check) :( chcialbym sie dowiedziec o co chodzi bo stawiam dedyczka i potrzebuje wiedziec tylko to mi pozostalo do zrobienia wszystko hula jednak check jest a dawalem wszystko start itp .. pomocy :P probowalem z zamknieciem zapory systemu windows itp i to nic nie pomaga heh dodam tez iz narazie odpalam testy na hamku wiec moze to cos przez to? w kazdym badz razie 2 dzien juz czekam z tym check i nie wiem o co kaman a w config mam ipe z hamka tak jak powinno byc wiec nie wiem ..

Opublikowano

Więc tak, wszystko zrobiłem dobrze, ale mam problem z odpaleniem serwera...

Uruchamiam 3 - CustomCertificationServer

Następnie GlobalManager, który wygląda tak :

globalmanager.png

Następnie odpalam Machine Manager i wygląda to tak:

globalimachinemanager.png

Potem odpalam SMC i przy logowaniu wyskakuje błąd :(

smcx.png

Jeśli wiesz jak to naprawić to bardzo proszę o pomoc :) A i napisz jak zmienić nazwę serwera, bo albo jestem ślepy, ale tego nie znalazłem :P I jak się jeszcze raty zmienia :)

Opublikowano

Witam mam mianowicie problem nie moge znalezs plikow IIS Pomoze ktos?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Pobierz ten folder Pliki wypakuj i tam masz :)...Zmora weź w pliku srShard.ini sprawdź czy database masz dobrze ustawione bo pewnie trzeba dopisać INIT przy Sro_vt_shard

Pasjonat
Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko

-czy w SRO_VT_ACCOUNT -> _PrivilegedIP mam wpisać moje ip z hamachi(czy czegoś tam) czy to normalne(w senie, że to prawdziwe)?

a no i wyskakuje mi coś takiego jak włączam

1 - compile i 3 - CustomCertificationServer

errorol.png

wie ktoś może o co w tym chodzi albo co może być źle ? :|

unled2x.png

Opublikowano

Nieuruchamiaj convert, tyko compile potem to zamknij i wtedy creatification, a ip wpisz te na którym masz server postawiony :) albo 127.0.0.1

Pasjonat
Opublikowano

A login/nazwę komputera wypisujesz ręcznie czy wybierasz z listy bo jeśli wypisujesz ręcznie to spróbuj wybrać z listy i nie wpisywać hasła możesz też spróbować wpisać hasło :-)

unled2x.png

Opublikowano

OKs wszystko poszło prawie gładko az do teraz :/

Po pierwsze nie mam pliku FTP z punktu 7 podpunktu 5 (5. Przejdz do folderu FTP utwórz w nim folder SRO_CREST i skopiuj do niego zawartość folderu "Blitzkrieq_Bin_Data -> Crest")

Po drugie włącza mi sie tylko : Certification i Global Menager

a jak chce włączyc cos jeszcze to wyskakuje ze potrzeba Certification ale on jest właczony .

Chociaz mysle ze drugi problem zrodzil sie z pierwszego wiec prosze o pomoc ;)

25819756.jpg
Opublikowano

Spoko folder mam ale to dalej nie dyga . Na niebiesko swieci mi sie Certification Global Manager sie nie swieci i nie wiem czemu : ?

To wygląda jakby Global Menager nie przepuszczal Certificationa :/ na te inne :(

25819756.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...