Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT][DL] Zarabianie money oraz expa - bot

Master Flow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Napiszę jak każdemu. Używasz zBota? Jesteś na polu golfowym?

Tak . Próbowałem w różnych miejscach oraz .

Zbot +

Zbot + X

Trainer od 1.2.4 do 1.2.7

@up

Napiszę jak każdemu. Używasz zBota? Jesteś na polu golfowym?

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie wczoraj wszystko działało dobrze a dzisiaj 1 pościg zajmuje 26 sek a wczesniej jakies 7 sek czy to od gry lagi czy o co chodzi ?

y6eft.gif

Opublikowano

Ja dopiero dzisiaj odpaliłem tego bota i działa poscig zajmuje 26s tak jak up napisał tylko nagrody troche mało na 10 poziomie około 350$

@Down ja już z 20 razy kasa na plus jeszcze na minus nie miałem :)

(klikam ręcznie i jestem na polu)

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

polecam program do nagrania myszki "Easy Macro Recorder" nagrywa moje ruchy i powtarza tyle razy ile wpisze co wy z tymi minusami mi minus wpada raz na 50 do 100 stawajcie tam gdzie jest gwiazda do ucieczki przed policją (kryjówki) zajmuje wyścig 8,23 sekundy a i tak by was policja z drogi nie dojrzała bo wtedy was właśnie łapią i macie minus

Opublikowano

@up

Włączasz funkcję no cops i nawet policji nie zauważysz... ;d

Ja tam wolę taskera >.<

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja używałem programu Mouse Recorder Pro 2. Też zapisuje ruchy myszki i klawisze chyba też, nie sprawdzałem. Ja skończyłem używać botów :P bo 35 lvl wystarczająco duży :-)

jLRw2A6.png

Opublikowano

To jest beznadziejnie bo moze i bot dojedzie do mety ale ostatni pewnie i bedzie nam statystyki ksuc a co to za frajda miec lvl np. 20 i staty 5 wygranych 70 przegranych...

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa to ściągnijcie sobie trainer w wersji 1.2.7. Ktoś już wcześniej podał linka. Mi śmiga ale mam pytanie:

Mam 36 lvl (od 8 ciągnąłem na bocie :)) i teraz bardzo mało reputacji mi idzie (tak po 300-400 pkt.) i tu moje pytanie. Jest jakiś sposób aby na tym bocie dostawać więcej? Jakieś miejsce lub ustawienie? (Ja teraz bocę na stadionie tym u góry na parkingu, bo tam jest kryjówka). Proszę o odpowiedź i dziękuję za tutorial i porady.

EDIT:

Był update i już trainer w wersji 1.2.7 nie działa niestety :(.

EDIT2:

Jest już nowa wersja trainera (1.2.9), ale nie ma opcji "Pursuit loader". Link jest zamieszczony na forum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi coś niechce to działać. TJ. :

Klikam tak jak trzeba oprócz heat na 5 poziomie bo ów mam ^^.

Ale po kliknięciu f6 czy tam f5 na NFS trainer 1 gra mi sie wyłącza :/.

PS : W NFS trainerze 2 też są funkcje z jedynki.

PS : Ma ktoś może wideo z pokazanym PO KOLEI jak się to robi ? :P :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko pieknie ładnie działa , mam tylko jeden problem za każdym razem mam opór przy aresztowaniu co wiąże się z czasem pościgu ok 27 sekund . Dlaczego tak mi się dzieje ? Dlatego że wybrałem złe miejsce ? Może ktoś pomóc ?

Opublikowano

Działa na zminimalizowanym nfsw?

99% osób przeczytało tą sygnaturkę z ręką na myszcze

----~~~~Dawać +++PLUSIKI+++ xD ~~~~----

:DD Nie zdejmuj jóż za puźno xD

Opublikowano

Ehhh mam problem ustawiam sie w jakims miejscu daje poscig i teleportuje mnie w to miejsce gdzie ukonczylem poscig . Drugi problem to nie dostaje kart za pościg jeden gracz bo innego nie moge wybrac ... tzn sa poscigi grupowe ale tam tylko prywatny mat albo gra wielosobowa ... moze ktos pomoc ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Beginner jesli Ci działa zbot to napisz mi na gg 6969383 co zrobiłeś o on mi nie moze cos kliknąć continue jak repa dostaje i kase.

tylko musze sam , a później już automatycznie mi dołancza do wyścigu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...