Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vitoria

VitoriaXmetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka tu cisza boże, ludzie piszcie coś. A jak nie chcecie tu rozmawiać to zapraszam na Xat. Link jest podany wyżej.

Opublikowano

Zapowiada się nieźle, czekam na start. Tylko trosze nie podoba mi się ten pomysł z 6 i 7 bonem. Nie jestem zwolennikiem tych dodatków. Jednak rozwiązanie w przypadku tego serwera jest w miarę.

Opublikowano

Ciekawie zapowiadający się serwer. Mnie od razu zachęca to iż spoty respią się co 10 sekund i mniej, nie trzeba czekać. Jest wiele rzeczy na tym serwerze co zachęca. Poczekamy zobaczymy.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Co do serwera jest wszystko okey.. tylko jest jedna rzecz ktora mnie troche denerwuje oraz zniecheca do gry.

Na mysli mam te bronie... Takiego typu bronie sa na kazdym privie, sa juz nudne i monotonne. Na dodatek za duzo tego!!! 10 lukow ktore roznia sie o 10dmg? Mnie takie rzeczy zniechecaja do gry.

Kto jest za tym zeby administracja serwera zmniejszyla ilosc tych wszystkich broni, albo dodali jakies lepsze prosze o +++

90212122594333969576.png

Opublikowano

up nie ma duzo broni sa 3-4

Wez sie nie osmieszaj!!! Wgrales wszystkie bronie i na dodatek je nam pokazales.... wogole sie nie wysililes bo ja tez potrafie wgrac sobie bronie z elitepvpers....

Te bronie to dno... W tym filmiku widac 7 lukow... i to sa twoje 3-4 bronie? Hahaha chyba liczyc nie potrafisz...

90212122594333969576.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...