Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vitoria

VitoriaXmetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prosze bardzo podajcie mi + expa archerem...Jak jesteś wojem to żadna różnica czy mental czy body bo tak samo dobrzy w expie... Ale np. przy Ninji nawet daggerem exp w miare (mówie w miare bo faktycznie czasami ciężko jest) ,a Archer co?? po 1 grupce?? tak samo sura moze i WP dobry w expie ale pvp to nawet szaman rozwali.. Właśnie apropo szamana też trudno wybór bo heallerem trudno expic ( brak buffow typu Pomoc Smoka czy Błogosławieństwo ) . Więc lepiej żeby był Zwój Powrotu Statusu ( Zwój Powrotu Umiejętności cofa 1 umiejętność gdzy nie wejdzie na 17 na M).

Pozdrawiam

HanbaCiMoris

Opublikowano

http://www.multiupload.com/NX9UJBUSGA

Laouncher mozecie pobrac ale UWAGA

Nie bedzie tam widac wszystkich bajerow czy tez calego eq, od tego jest klient wiec jesli sie wam serwer spodoba to mozecie go sciagnac w miedzy czasie. A na launcherze tez da sie pograc

Opublikowano

Bardziej mnie client interesuje , więc kiedy będzie client? Oby jak najszybciej bo o 20:00 jest start a ja najszybszego neta nie mam ..

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

To wiesz jak zrób żeby wszyscy mieli równe szanse to wystartuj serwer jutro z samego rana a w nocy wszyscy sciagna clienta.

Wszyscy nie mogą grać w nocy a ci co moga to odskocza z eq i lvlem od inncyh.

Moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie, chyba lepiej grac odrazu na cliencie niz na Launcherze.

Opublikowano
To wiesz jak zrób żeby wszyscy mieli równe szanse to wystartuj serwer jutro z samego rana a w nocy wszyscy sciagna clienta.

Wszyscy nie mogą grać w nocy a ci co moga to odskocza z eq i lvlem od inncyh.

Moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie, chyba lepiej grac odrazu na cliencie niz na Launcherze.

masz launcher a 1 godz na clinta starcz dzis lepiej zeby byl start bo jest piatek i mozna w nocy pograc ;p

Opublikowano

dobra nawet jesli o 22 ktos musi isc spac to serwer nie robimy na 1 dzien tylko miesiace, topka wyjdzie po tygodniu dwoch nie musicie byc top po 1h

Licze ze obejdzie sie bez problemow na starcie, coz wiecie sami jak to z serwerami, ale ja bede siedzial i kontrolowal wszystko w razie problemow zaraz wszystko naprawie wiec spokojnie, jest tak ze dla tych walczacych o topke bedzie sie szansa wybic, o tym tez pomyslalem

Opublikowano

Vitoria a zrobicie oficjalna prezke w momencie startu? Nie chce mi sie terazp rzekopywac paru stron w poszukiwaniu launchera a tak sobie elegancko wtedy pobiore, zarejestruje i sprawdze serv ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A tak w ogóle bo przeczytałem forum Vitori i 7 stron tutaj o tematyce Vitori i nic się nie doczytałem o stronie priva (możliwe że coś pominełem) ale jeśli nie to adres stronki www. będzie podany tutaj czy gdzie? i też w czasie udostępnienia clienta czyli 1h przed startem czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...