Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vitoria

VitoriaXmetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server zajebisty ale odblokujcie wszystkie porty na ch1 aby all graczy sie mogła logowac!!!Bo bardzo dużo ludzi ma z tym problem !!! PROSZE ADMINICTRACJE O SZCZEGÓLNE ROZPATRZENIE MOJEJ WYPOWIEDZI!

Opublikowano

Japierdole ludzie wy jestescie pojebani na maxa co z tego ze ktos zrobi nocke jak bedzie musial ja odespac?

@ zgadzam sie z toba

Pojebana spolecznosc metina

Opublikowano

bedzie musial nie bedzie:D jesli graja np we dwoje na jednym koncie to jeden spi drugi gra a pozniej na odwrod dlategp prawie wiekszosc na poczatku zaczynaja grac we dwoje zeby wejsc na topke

Opublikowano

Jak uważasz , że wstawanie z ranka 6-7 nie ma sensu, to jaki ma sens walenie 20-ok.4-5-6? NASA niech później zbada twój kręgosłup z 20cm garbem i wzrok + okulary jak denka od słoika ...

1313083323u370884.png
Opublikowano

ty mnie chyba nie zrozumiales:D:D:D chodzi mi o to ze jedna osoba np gra do 3/4 a druga z rana wstaje kolo 7/8 i expi

coś takiego nazywa się już uzależnieniem...

Opublikowano

ja pisalemk to o innych osobach:D ja nie lubie startowac zaraz jak server ruszy wole odczekac z 2/3 dni postarcie bo wtedy mozna juz cos na sklepach kupic:P:D:P bo tak szczerze mowiac wole pvp niz expienie i siedzenie po nocach na metkach zeby cos wydropiec:)

Opublikowano

ChrisSs wracają co twojego posta, lepiej grać od samego początku. Masz większe szanse na wydropienie lepszego itema oraz być na równi z innymi graczami.

1313083323u370884.png
Opublikowano

ChrisSs wracają co twojego posta, lepiej grać od samego początku. Masz większe szanse na wydropienie lepszego itema oraz być na równi z innymi graczami.

nie lubie chodzic na metki i dropic rozne itemki wole zaczac pozniej i kupic tylko ze wtedy kasy nie mam ,ale moge expic bez przerwy nie musze chodzic na metki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...