Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsłabsze postacie

Plejer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest to screen z eve przed nerfem...

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@lord

90% tych gier było grane kiedy wymyślił eve jungle + revive

Teraz keruje shaco

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

ja pier... morda słaby przecież jak wjebiesz w niego 200 defa 2000 hp to praktycznie nieśmiertelny jest , czasami nim 1 vs 3 walczyłem

NJxbd4x.png

Opublikowano

@lord

90% tych gier było grane kiedy wymyślił eve jungle + revive

Teraz keruje shaco

I to nie zwykłym shaco.

On gra ap shaco na midzie ,pozdrawiam.

I do tego ma 1900 elo.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wdm najslapsza postac to:

tryndamer,master yi,nocturne,xin zhao,ashe

Post na żarty?

Xin Zhao - mój main. Bez 2 zdań wg jedna z najlepszych postaci w tej grze.

Tryndamere - mimo tego ze jest blockowana na kazdym rankedzie , drafcie i uwazana jest za noobską postać jest bardzo silna. Ma wszystko czego mu trzeba. Sposób ucieczki - E , możliwośc Slowa - W ,leczenie się - Q ,dobre ulti ,niesmiertelnosc mozliwosci dobicia - R.

Master Yi - Jak postacie wyżej jest to wręcz bardzo dobra postać i niesamowicie tania.

Nocturne - Kolejna bardzo dobra postać , zwłaszcza na Jungle.

Ashe - zacząłem nią grać na początku gry ,jednak kolejność przedstawiała się tak - 2 pierwsze gry - Ashe - reszta gier i do dzisiaj Master Yi - Tryndamere - Katarina - Xin Zhao

Najlepsze postacie wymieniles do najgorszych ..

REPLAY Mordekaiser

Przed nerfem był lepszy ,jakoś golda trzeba zarabiać , a nie wyfarmiony Mordekaiser to nie Mordekaiser tylko szary papierek . Na 3v3 jak grałem Mordekaiser bym chłopcem do bicia. Ale jak zainwestujesz w odpowiednie runy ,to Morda ma dawny blask

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...