Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsłabsze postacie

Plejer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teemo, eve, morder ( po nerfie łatwy do ubicia)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

teemo, eve, morder ( po nerfie łatwy do ubicia)

mogę zgodzić się tylko z eve

Wukong , Renekton , Twisted Fate , Alistar , Evelynn

Po prostu szkoda słów na te postacie co wymieniłeś

Nie wiesz chyba nic i nic nie widziałeś co te postacie robią.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano
teemo, eve, morder ( po nerfie łatwy do ubicia

Buahahha! Teemo słaby!? No człowieku, chyba z konia spadłeś. AD + trochę AP, zniszczy wszystko co się rusza. A papiery na 3-4 strzały padają.

Nie wiesz to nie mów.

up@ Sivir?

No też Cię pogięło na maksa. Z boomerang'a w late, możesz wziąć 3/4 hp bez powrotu...

+ Odbijający się boomerang i buff.

Nie wiesz co mówisz.

dla mnie nie ma słabej postaci.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Buahahha! Teemo słaby!? No człowieku, chyba z konia spadłeś. AD + trochę AP, zniszczy wszystko co się rusza. A papiery na 3-4 strzały padają.

Nie wiesz to nie mów.

up@ Sivir?

No też Cię pogięło na maksa. Z boomerang'a w late, możesz wziąć 3/4 hp bez powrotu...

+ Odbijający się boomerang i buff.

Nie wiesz co mówisz.

dla mnie nie ma słabej postaci.

cait Cie z owni

ps zapomniałeś dodać ,że teemo pada na 2 skille bez żadnego survi. chyba najbardziej papierowa postać

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Skoro teemo taki papier to dlaczego tak duzo osob nim gra i się nim jara? Farex podobno gra też teemo ,do najsłabszych jej zaliczyć nie można. No tutaj można też zaliczyć Zileana ;)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@3xUp

Sam padasz na 2 skille.

Teemo to była moja pierwsza postać i gram nią od czasu do czasu i jak się ją ogranie to kosisz wszystkich i nie padasz na 2 skille ogarze.

Jego truta jest super skillem i jeszcze speed do uciekania. Widać że nim pewnie nie umiałeś grać i od razu najsłabsza postać :>

@Up

Tu się z tobą nie zgodzę. Zakupiłem Zileana i nim pograłem i naprawdę świetna postać jeśli się ma dobrego build'a i dobrą taktykę.

Ja przy złożeniu całego ekwipunku miałem małego cooldowna (chyba źle napisałem.) i nim się kosiło. Czasami się zdarzało że gracz po recall'u na spawnie padał od bombki :)

@Top

Wg. mnie nie ma najsłabszych postaci.. przecież jest balans aby wszystkie postacie były równe. Słaby champion jest wtedy kiedy nim nie umiemy grać!

Wiadomo że każdy champion ma swoje plusy i minusy..

Arcymistrz
Opublikowano

Jaki cel ma ten temat ?

Nie ma słabych postaci

jesteście nikim wymieniając te postacie

Nawet nimi nigdy nie graliście a jezeli nawet to gówniano wam szło

Nie potraficie robi buildu i dlatego dla was tą to słabe postacie ?

Gówno prawda wystarczy potrafi budowa postac i proste

Opublikowano

Przypominam.. Nie ma najsłabszej postaci. Bo każdą się gra inaczej, jedną łatwiej drugiej trudniej.. A że Wy nie umiecie to nie mówcie że słaba.

Teemo, nie pada na 2 - 3 skile. Co prawda, survi nie ma.. Ale np. idziesz w jungle, 2 sek i już Cię nie znajdą, bo niewidzialność... Do uciekania wspaniała. W erlay, zjedzie prawie że każdego.

Q + strzała koleś już nie ma 400 hp. (150 oślepienie + 90 strzała + otrucie 35 przez 4 sek )

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

A ja wam powiem, że nie ma najsłabszej postaci. Nie raz są gorsze i lepsze a i to nie jest do końca trafne. Każda postać jest dobra jak się ogarnia. Wystarczy trochę skila i inteligencji i można ścisnąć soraką xina ;x

Ktoś tam powiedział, że słabi są: Karma, teemo, Singed, Alistar itd.

To są nawet jedne z lepszych postaci.

Teemo niby papier, kupi się frozen malet i już..

Singeda i alistara żeby kosić trzeba ogarnąć.

A karma jest dobrym supportem. Dobra tarcza + heal. Ona nie jest od dmg, choć można nią coś zabić.

Nie graliście większością postaci a gadacie bzdury ;x

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Zaraz mnie wszyscy zkrytykuja ze ten jest OP i tamten... ale wedlug mnie najslabsi sa:

-Singed

-Alistar

Singed słaby ? Proszę cię chyba nimi nie grałeś tylko widziałeś jak ruski grali.

4566511400.png

Opublikowano

up@ +1

Singed czy jakoś tak, jest to świetny ap tank.

Robisz go pod TANK'a, z trószką AP... Wtedy trujący gaz, przed kolesia, przerzucasz go i nie ma szansy na ucieczke. Ignite też można. W środek walki wparujesz i tylko gaz, 2/4 hp stracone.

Sivir nie jest słaba, bo z boomeranga potrafi zabić kolesia, mówiąc o papierach.

Saroka? Ona jako support. Leczy, gasi skile, klient dobija. Tyle.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

A dla mnie wszystko jest słabe jak nie umiesz tym grać : )

dokladnie mam 3 kolegów każdy inny bajka jeden już 30 lvl wszystko full drugi 13 i już coś potrafi a trzeci 5 lvl i nawet najlepszą postać spieprzy .

to zależy tylko i wyłącznie od tego jak grasz postacią a nie od tego jaka ona jest , więc to ludzi się powinno obwiniać o to że są słabi a nie postacie ...

a postacie typu soraka , sona , karma które są supportami nie ma co wymagać bo nie taką rolę mają spełniać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja kocham stereotyp słabej soraki, stoi taki typ, ja naqrwiam z Q on sobie nic nie robi, a tu sie dziwi jak mu strzały po 200 na klate spadają, bo m resa nie ma

TF dla mnie jest najsłabszy, jeżeli AP

bo AD to każda postać jest OP

167161466687770313241.png

Opublikowano

A ja powiem ze faktycznie jak by tak patrzec na wszystkie postacie to nie ma takiej slabej ktora sie wyroznia ,ale kazdy z nas ogarnia inne postacie,troche lepiej i troche gorzej,nie da sie ogarniac w 100% wszystkich postaci.Dla nas slabe postacie to te ktorymi nie umiemy my sami ogarnac,wtedy wiemy ze to nie jest dla nas postac

sstwc.jpg

Opublikowano

Zaraz mnie wszyscy zkrytykuja ze ten jest OP i tamten... ale wedlug mnie najslabsi sa:

-Singed

-Alistar

Człowieku skrytykuje Cię bo praktycznie każda moja gra singedem to win i walnąłem nim pale qudr, gdyby raz akali nie ukradła to byłaby penta - jeden z najlepszych tanków. Alistar - nie do ubicia, z byka pod tureta + leczenie, to ze ty nie umiesz nimi grac to nie znaczy ze są słabe -,-,-,-,-,-.......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...