Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsłabsze postacie

Plejer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

Saroka? hm.. Gasisz klienta, gdy podlatuje. Gwiazdki z nieba leca mu na klate, nie wie co jest grane. Odchodzisz, leczysz się.

Ashe? - Do 6 lvl'a, jest dosyć słaba. Potem zaczyna się zabawa z ulti. Gdy trafisz, przeciwnik ma 5% szans na ucieczkę.

Sivir? - Chyba nie grałeś z ogarem. Ulti + ochronka jak jakiś skil leci, doganiasz przeciwnika z AD ciśniesz, boomernag kolo leży.

TF? - pod AD, wymiata. Ulti przydatne dla kolegów z teamu.

Ev - Czekasz, aż ktoś bd miał 40% hp i rozpoczynasz akcję. ; ]

Tyle..

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@ Slayer16

Soraka - Trudno kogoś zabić na solo. Dobra postać na midzie jeżeli ktoś jest ogarnięty.

Ashe - Według mnie syf, postać zdecydowanie za słaba, lecz ma dobrego skilla Q który spowalnia (dobre na ganki)

Sivir - Nigdy z tą postacią nie grałem no chyba, że z botami.

Twister Fate - Postać do ogarnięcia. Amator nie ma szans na ogarnięcie tej postaci.

Evelynn - Hmm, tutaj nie wiem co za bardzo napisać. Czekać aż ktoś będzie miał poniżej 40% hp i zaczynać akcję? Akali może mieć nawet 30% hp a i tak może ubić Evelynn, ponieważ ma dobrego passiva. Poza tym wystarczy kupić potkę za 400 G i Evelynn może naskoczyć.

Teraz moja kolej ;

Riven, Karma, Trundle, Swain, Tristana, Pantheon, Janna, Taric, Zilean, Galio.

Opublikowano

Evelynn i Twitch, bo wystarczy kupić oracle i już te postacie tracą w zasadzie cały potencjał. Jeżeli chodzi o dmg to AP eve wciąż potrafi zadać dmg i to niemały.

Na razie wszystkie postacie są w miare zbalansowane.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Slayer16

Soraka - Trudno kogoś zabić na solo. Dobra postać na midzie jeżeli ktoś jest ogarnięty.

Ashe - Według mnie syf, postać zdecydowanie za słaba, lecz ma dobrego skilla Q który spowalnia (dobre na ganki)

Sivir - Nigdy z tą postacią nie grałem no chyba, że z botami.

Twister Fate - Postać do ogarnięcia. Amator nie ma szans na ogarnięcie tej postaci.

Evelynn - Hmm, tutaj nie wiem co za bardzo napisać. Czekać aż ktoś będzie miał poniżej 40% hp i zaczynać akcję? Akali może mieć nawet 30% hp a i tak może ubić Evelynn, ponieważ ma dobrego passiva. Poza tym wystarczy kupić potkę za 400 G i Evelynn może naskoczyć.

Teraz moja kolej ;

Riven, Karma, Trundle, Swain, Tristana, Pantheon, Janna, Taric, Zilean, Galio.

Riven-zgadzam sie,slaba postac chodz ma dobrego stuna.

Karma-jeden z lepszych supportow,jednak trzeba umiec nia ogarniac

Trundle-nigdy nie gralem ta postacia,jednak osoby ktore nia graly i byly w teamie nie byly az takie zle.

Swain-jedna z lepszych postaci,naprawde z 300-400ap i kazdy pada

Janna-zgadzam sie,slabe skile

Taric-po znerfieniu jest kupa zlomu chodz nie uwazam go za naslabszego

Zilean-postac specyficzna,ktora trzeba sie szybko nafeedowac zeby cos robic w grze.Dobre ulti

Galio-sredni tanker,nie jest az taki slaby,pod ap miazga.

sstwc.jpg

Opublikowano

@ upy

ja_pierdole.jpg

bo to śmiechu warte jak ludzie ,,znajacy,, się wypowiadaja teemo slaby ?:O , singed slaby ?: O?! Trundle kosi w jungli

to prawda najsłabszą postacią jest evka po nerfie ale ona prawdopodobnie dostanie reworka narazie jest chodzącym wardem

ktoś tam up pisał , że teemo to najwiekszy papier

padłem.. a twitch to co ?:>

@xup grapik wbij 30 i tu pisz

jak postaci nie ogarniacie lub nimi nie graliście to nie piszcie ,że są słabe do jasnej cholery

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Eve jest słaba, ale tylko pod SR i TT. Pod dominion jest jednym z lepszych picków. Takego papiera zjadasz zamin on zobaczy, że ktoś go bjie. Taka jest prawda, na dominionie nigdy nie spotkałem kogoś kto kupiłby jakieś orlace czy cuś

A Galio robiony pod ap/tank jest więcej warty dla teamu niż jakieś tam leony, sheny czy maokaje .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eve, - nerf nerf i gówno z niej zostało

morde - j.w

kayle - pseudo ranged bez dmga

To jest temat do wystawiania swoich pogladow na temat postaci a nie kłotni z innymi..

Opublikowano

@xup grapik wbij 30 i tu pisz

jak postaci nie ogarniacie lub nimi nie graliście to nie piszcie ,że są słabe do jasnej cholery

Dla Ciebie Pan Grapink. Po co mam nabijać 30 lvl skoro na 1 lvl mogę ubić full team 30 B)

Co do tego zdania którego napisałeś " jak postaci nie ogarniacie lub nimi nie graliście to nie piszcie ,że są słabe do jasnej cholery " to jest forum, każdy ma prawo do wypowiedzi. Każdy pisze tutaj postacie które uważa za słabe i to jest jego decyzja, dla niektórych "papierem" może być amumu a dla niektórych teemo. Każdy ma inne zdanie i nie warto pisać takich głupot jak Ty napisałeś.

Opublikowano

czemu sie kucicie? kazdy ma wlasne zdanie na temat bohaterow ktos uwaza ze eve jest slaba a ja sadze ze jest jedna z najlepszych postaci za 1350ip.

jak dla mnie najslabszymi postaciami sa:

sivir : wmiare dobre early bo potrafi tym swoim bumerangiem zabic caly rzad minionow , ale potem pada jak mucha

zilean nie wiem czy dobrze napisalem :D : slaba postac , jedynie bardzo pomocne ulti

skarner : najgorsza postac jaka jest. 0 dmg 0 hp i 0 def'a , nawet ostatni buf mu nic nie dal.

Opublikowano

@up. widzę że ortografie wraz z wiedzą na temat gry zostawiłeś w przedszkolu.

zilean słabą postacią? Q W Q combo potrafiące zranić ładnie, rzucone na papierka boli bardzo ( ;

sivir ładny dmg z boomerang blade'a, tarczka <3, jedynie range ma mały.

karma support jak support, po nerfie heala nie odstaje tak bardzo od innych supportów.

skarner 0dmg,0hp,0defa? szkoda słów.

useless champem jest aktualnie eve która bez stuna jest zerem.

Opublikowano

Eve

Tf

Twitch

Heim

Sivir

Skarner

Wukong

Shen

Nid

I nikt nie ma nic do powiedzenia ,te postacie są słabe i powinny dostać reworka/buffa.

Sivir to shit ,odstaje od innych ad carry.

Na lane dostaje w dupę od każdego ad carry.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Eve

Tf

Twitch

Heim

Sivir

Skarner

Wukong

Shen

Nid

I nikt nie ma nic do powiedzenia ,te postacie są słabe i powinny dostać reworka/buffa.

Sivir to shit ,odstaje od innych ad carry.

Na lane dostaje w dupę od każdego ad carry.

ok twoje zdanie , według mnie Heim , Skarner , Wukong , Nid

to jedne z lepszych postaci i wystarczy nimi potrafić grać ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

ok twoje zdanie , według mnie Heim , Skarner , Wukong , Nid

to jedne z lepszych postaci i wystarczy nimi potrafić grać ....

Tu nie chodzi o skilla.

Te postacie odstają od innych.

Wukong - Za mało dmg ,lepiej picknąć gp ,który dmg ma o wiele wiele więcej.

Skarner - Są szybsi junglerzy ,z lepszymi gankami(lee sin,amumu itd.)

Heim - Ani to dużo dmg nie robi na combo ,ani coś w tf porabia.Dobry do poke ,ale nic wiecej.

Nid - W tf może tylko rzucać q ,R nie może używać ponieważ ją szybko sfocusują.Wcześniej healować mogła ,a teraz robi za supporta ,i to kiepskiego.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma słabych postaci tylko są słabi gracze...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tu nie chodzi o skilla.

Te postacie odstają od innych.

Wukong - Za mało dmg ,lepiej picknąć gp ,który dmg ma o wiele wiele więcej.

Skarner - Są szybsi junglerzy ,z lepszymi gankami(lee sin,amumu itd.)

Heim - Ani to dużo dmg nie robi na combo ,ani coś w tf porabia.Dobry do poke ,ale nic wiecej.

Nid - W tf może tylko rzucać q ,R nie może używać ponieważ ją szybko sfocusują.Wcześniej healować mogła ,a teraz robi za supporta ,i to kiepskiego.

oj skarnera nie opłaca się już jako junglera robić ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

oj skarnera nie opłaca się już jako junglera robić ...

Go Go Feed solo top Skarner.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...