Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsłabsze postacie

Plejer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieprzycie głupoty... Wymieniacie postacie, które są dobre nawet w rękach noobka i mówicie, że słabe?

@up

Sion? Pod ap kosi w early/mid, a pod ad w mid/late, nie ogarniasz tej postaci, albo w ogóle jej nie masz, nie mów...

@2up

Veigar? Żal słów. Stackowanie ap z Q, do tego itemki pod ap + ulti, które dodatkowo ma przelicznik 80% ap przeciwnika... Na kombo każdego papierka... No chyba, że bijesz miniony z E i R...

Dalej już mi się nie chcę szukać, bo widzę, że tu Sebos aktywny :D

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Shen - nic dodać nic ująć

2. Zilean - słabe cc, ani to support ani to burster

3. leona - praktycznie zero burstu

4. vladimir - zanim się nafarmi to fiu fiu...

5. lux - jest co prawda dobra, ale odstaję od innych ap casterów że hej... Ze względu na manacosty, cd i niezbyt zadowalające przeliczniki jest na progu up-viable.

6. miss fortune - przeliczniki na ap i ad, zrobisz ją pod hybrydę to traci potencjał ad carry, a jeżeli pod hybrydę ją robisz to nawet nie zdążysz, bo w tym samym czasie przegrywasz gre.

7. skarner - jako hybryda to chodzący ward, na ap są o wiele lepsze postacie, tanki również są lepsze - po co go stworzyli?

Opublikowano

Soraka... mmm...

Uwielbiam ludzi, którzy mówią, że jest słaba, a ja kończę grę ze statami 10/0/20. Soraką można ubić większość postaci na solo jeśli nie są zfeedowane. Silence i każda postać, która opiera się na skillach może Cię posmyrać. Do tego ja ją buduję full AP co mi daje kopa do skilli i do heala (mam praktycznie 2 paski HP). Najlepsze jest to, że nikt Ci nie ucieknie, bo myśli, że masz 1/4 HP, on ma 1/2 i Cię zaraz zabije, a ja rzucam 3 heale i mam full ;). Czasami gram jako support i tu też jest jednym z lepszych w grze, bo może dawać manę i ma heala na całą mapkę. Jest to postać bardzo zbalansowana i przydatna i jako jeden z niewielu supportów, może siekać naprawdę nieźle ze skilli.

Słabych postaci raczej nie ma, są po prostu nieprzydatne dla teamu (co wiąże się z porażką drużyny, a przecież nie o staty chodzi tylko o wygraną). A takimi jest np Eve wspomniana już wyżej.

@UP

Zilean jest jedną z najlepszych postaci w grze ;)

EDIT:

Gra sprzed chwili :

soraka.png

Opublikowano

@2x up zgodze sie tylko z skarnerem chodz jego ulti jest BARDZO przydatne reszta to idiotyzm

shen jest pro tankiem z bardzo dobrą mobilnoscią

zilean na lane i jego harras bombkami jego ulti w tfach jest mega przydatne i wkurwiające + buff na speeda jest dobrym supportem

leona jest dobra 2 stuny przyciągniecie , slow duże cc

vladek wcale nie jest do niczego ;) bijąc pare razy e mamy dodatkowe dmg i spell vampa ogarniety zdejmuje na combo

lux - chyba nie dostałaś od niej comba , lub nie grałaś z ogarnietą

mf lepsza pod ad

@up wbij 30, soraka to support nie powinna zbierać killi tylko asysty facepalm

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@up te postaci są dobre, to ty po prostu jesteś słaby. Zauważ, że wszystkie te postaci są dosyć trudne, co oznacza po prostu, że powinieneś się trzymać Annie i Sivir -_-

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

skarner słaby tr0l0l0l0l

dmg to jebnięcie jak sie ogarnia, ulti kosi pod turretami i twoimi ziomeczkami, a to że wy gracie z "premade" 2 osoby to nie moja wina, każda postać jest OP jak ogar, do wczoraj trząsłem porami przed takim Twitchem co mnie poisonuje i ujebuje easy, dopóki nie zagrałem full premade, jedzie sie takiego nawet fidniętego z palcem w dupie, talonem przynajmniej tak jest.

Sivir też suxi, kryt talonem q+ trinity force i rake i po sivir

167161466687770313241.png

Opublikowano

skarner słaby tr0l0l0l0l

dmg to jebnięcie jak sie ogarnia, ulti kosi pod turretami i twoimi ziomeczkami, a to że wy gracie z "premade" 2 osoby to nie moja wina, każda postać jest OP jak ogar, do wczoraj trząsłem porami przed takim Twitchem co mnie poisonuje i ujebuje easy, dopóki nie zagrałem full premade, jedzie sie takiego nawet fidniętego z palcem w dupie, talonem przynajmniej tak jest.

Sivir też suxi, kryt talonem q+ trinity force i rake i po sivir

Btw. 10 lvl masz?

Dojeb teraz że twój 1 item na talona to Tri Force pls...

Skarner to gówno i tyle ,są lepsze picki.

@kornik755

Sam jesteś słaby ,wszystkie postacie które wymienił są słabe.

Oprócz Mao ,którym quadrę jebnełem :D.

Op w Early/Mid ,w Late słabnie ,ale silny ap tank jest.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Buahahaha, czytam sobie wszystkie te Wasze komentarze i mam wrażenie, że połowa ludzi jeszcze 20 nie wbiła

Soraka słaby champ? Jest to jak na razie według mnie najlepszy support. Silence, heal, globalny heal, ściąganie resistów, dawanie many.

Ktoś tam pisał, że Zilean jest najsłabszą postacią w grze... Powodzenia graj przeciwko ogarniętemu Zileanowi na midzie to nie będziesz się do niego mógł zbliżyć na 1m bo dostaniesz bombka, która zaraz Ci zje 300 hp ^.-

Ktoś pisał, że Vlad musi się nafarmić z tym się zgodzę, ale nie do konća. To nie jest postać jak Nasus, że musi farmić przez pół gry żeby bić jebny damage. Wystarczy pofarmić te 1200 do Hextecha (oczywiście Revolver, a nie Gunblade ^^) i Vlad już może zniszczyć każdego na combo na midzie, przynajmniej ja tak robię, gdyż Rabadona po samej farmie mam w 13 min ;P

Ogólnie tak jak parę ludzi pisało NIE MA postaci słabych są tylko postacie, bezużyteczne dla teamu np. na rankedy. Na rankedzie powiedzmy sobie szczerze, gdzie mogła by iść Eve? Solo top-każdy ją zniszczy. Mid-0 farmy

Bot jako AD carry-Eve AD BuHahaha jedynie w jungli, może COŚ zrobić jednak ganki po nerfie ma chuyowe, bo nie ma stuna i są O NIEBO lepsi junglerzy od niej.

No to tyle trochę się rozpisałem ciekawe czy komuś bd się chciało czytać ;D

Opublikowano

Moim zdaniem eve i twitch.

Jest dużo postaci "słabych" jednak ta dwójka jest kijowa. Oracle i dziękuję.

Vlad słaby? uahauhauhah uśmiałem się. Praktycznie zawsze kończę nim grę z 1-3 deadami, bo plama jest zayebiaszcza =D

Veigar? op, na midzie jeden z lepszych championów.

Zilean? skoro taki słaby to czemu teraz standard pick na tych turniejach co się odbywają?

Soraka? Best support obok sony moim zdaniem.

Slayer gasi klientów, ciśnie im całe hp podchodzi urgot i dobija ; o

Opublikowano

@up Hahahahaha , uśmiałem się czytając twój komentarz.

--------------------------------------------------------------------------------

Vlad - np. Ezreal , Ashe , Kassadin cię ultują. Masz mało HP. Dolatują ich ulty a ty dup kałuża i nic :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malzahar - dobry na wczesnej fazie gry z powodu pasywnej. Na 6 może wkurzać.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katarina - lekko się zgodzę... Dość słaby dmg na początku gry i mało HP.Na 6 swietna postać do dobijania.

Brand - AYFKM? Na początku niepokonany z powodu Q. Podpala i zadaje dmg. Jedna z najlepszych postaci za 6300 PZ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Morda - 15 HP , stoisz pod turretem , ultuje i GAME OVER! Choć i tak powiem, że nawet słaba postać.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kto najsłabszy? Nikt... Zgadzam się z wszystimi , którzy mówią, że nie ma słabych postaci tylko słabi gracze.

Widziałem Sorake ze statami 39/0/50, więc wiecie...

4IK9n.png <----- Przyganij glutka! :)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e985c4cc2ba9979893369 Grajcie i wbijajcie 5 lvl!

Kto gra w lola niech pisze na PW. Podam nick i serw na, którym gram :)

Przeczytajcie ten jebany spoiler! -.-

1 post [+] - Przynajmniej tu kurwa mam medal ;d

5 postów [+] Comentary is not dedected...

15 postów [-]

30 postów [-]

50 postów [-]

100 postów [-]

500 POSTÓW [-]

1000 postów... [-]

Opublikowano

vladimir,brand,malza,katarina,morda to som najwienksze cieniasy w lolu :/

nawet do 1v1 i do dzungli sie nie nadajom

U wanna trol? jeśli tak to Ci się nie udało.

Opublikowano

Veigar

Ja pier**** ... Veigar?

Veigar to jest tak przesadzona postać , że szok.

Jesli ktoś potrafi nastackować q ,złozyć kilka archangeli , czapke (osiągnąć ok. 1000 ap) To wtedy gra Veigarem wygląda tak - Stun , e , ulti i po typie :]

xxcafs.png
Opublikowano

Powodzenia graj przeciwko ogarniętemu Zileanowi na midzie to nie będziesz się do niego mógł zbliżyć na 1m bo dostaniesz bombka, która zaraz Ci zje 300 hp ^.-

Zilean? skoro taki słaby to czemu teraz standard pick na tych turniejach co się odbywają?

Na niego można wziąźć postać z dużym dpsem np annie, ryze, hm brand, orianna niestety nie znam innych z niskimi cd.

Jakoś mnie nigdy zilean nie przekonywał.

Opublikowano

Na niego można wziąźć postać z dużym dpsem np annie, ryze, hm brand, orianna niestety nie znam innych z niskimi cd.

Jakoś mnie nigdy zilean nie przekonywał.

Wypierdalasz całe combo na ziela ,a ten jeb ult ,i ma cie w dupie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Hahahahahahhahahahhahahahaaahahahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahah

Katarina słaba no to śmieje się ! Na dominion wg. jedna z najlepszych postaci . Zaczynamy na dominion z 3 lvl kiedy zaczynaja sie teamfighty ok 5 lvl. Po to są przedmioty typu Rylai ... Nawet jak mam słaby team to nią jade.

To dziecko. Wg. mnie prócz Mordekaisera to są najlepsze postacie w Lolu. Skoro narzekasz CREATION na mala ilosc hp ,to kup sobie runki ...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

1. Ashe - moja pierwsza postać, bardzo ją lubię jednak ma trochę słaby dmg, za to świetne ulti oraz q z którym nikt ci nie ucieknie.

2. Ev - po nerfie według mnie słaba postać... nigdzie się nie nadaje.

3. Karma - Chyba najsłabszy support. Dla poparcia pooglądajcie Intel Extreme Master (Sona,Soraka,Taric i czasem alistar)

4. Sivir - dobry pusher minionów, jednak nic poza tym. Większość ad carry ją zjedzie (o podobnym skillu)

5. Twisted fate - po nerfie ulti 0 ganków, pod ap badziewie, pod ad nawet ujdzie ze względu na stuna.

6. Maokai - strasznie rzadko go widzę, jedynie gdy jest darmowy, a wtedy większość nim lami więc mam podzielne zdanie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Hahahahahahhahahahhahahahaaahahahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahah

Katarina słaba no to śmieje się ! Na dominion wg. jedna z najlepszych postaci . Zaczynamy na dominion z 3 lvl kiedy zaczynaja sie teamfighty ok 5 lvl. Po to są przedmioty typu Rylai ... Nawet jak mam słaby team to nią jade.

To dziecko. Wg. mnie prócz Mordekaisera to są najlepsze postacie w Lolu. Skoro narzekasz CREATION na mala ilosc hp ,to kup sobie runki ...

Pojebalo Cie,jak nie umiesz grac morda to sie schowaj

Jeden z najlepszych off-tankow,tank i mozna robic pod hybryde.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...