Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer LifeSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generalnie server niewypadł, 60osób na serverze, nic się nie zmieni, nie ma się co czarować, nikt nie dojdzie, sami polacy=kupsko

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Jeżeli ilościa graczy w pierwszy tydzień już mówisz że niewypał to BRAWO.

Skąd wiesz że się niezmieni?>Hm.m. czyzby. kolejny Polak myślacy o małe raty niegram shit?

. Nikt nie dojdzie codziennie jest coraz wiecej osob dzisiaj najwiecej bylo 96

Sami polacy = kupsko? Sam jestes Polakiem i obrażasz swoją rodzine matke ojca brata, twoich kolegów koleżanki?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Po pierwsze, server jest jak na razie ok, jezeli chodzi o sprawy techniczne ( 0 lagow, 0 crashow/dc itd). Ewenty też na razie dają rade, tak samo GMowie.

Co mi się nie podoba ?

Media pk2 na podstawie servera Redstar, co widac w paru miejscach. Panowie, lepiej zrobic dobre media pk zanim sie je upubliczni. Brak ROC MNT.

Polaczki ktore mysla ze sa krolami. Dzis jeden byl zbijac PK, i schowal sobie itemy do plecaka. Item wypadl, ktos podniosl nie chcial oddac. To ten napisal ze zalatwi mu bana od GM'a. GM go wysmial, ten zaczął wyzywac ludzi od zlodzieji itemow. No coz zycie, panie ConaMore.

Wedlug mnie nie powiny powstawac nowe pl serwery, a polacy powini dojsc wlasnie tutaj i grac z nami.

Opublikowano

Według mnie, to co należało by dodać, aby na serwerze (tak mi się zdaje) było więcej ludzi:

- Lanucher, aby działał i przez niego wchodziło się do gry,

- Zamiast długiego kodu Captcha, zróbcie jedną cyfrę/literę

- Naprawienie Item Mall, dodanie wszystkich dostępnych avatarów i rzeczy, których nie ma.

- Jeśli byście dali radę, to może wymyślenie i dodanie nowych petów, avatarów, scrolli, np. 150% większy speed,

- Naprawienie broni lub ich po prostu usunięcie od NPC Blacksmith'a, chodzi Mi o 10 i 11DG.

- Można by było dodać większe poty, np. MX-Large, bo wizzom przy uniq/giant brakuje MP i musi być bard, bo inaczej musi czekać na zregenerowanie (15sec)

- No i na koniec, to już w przyszłości, gdybyście wszystko naprawili - Dodanie 12DG, Cap 120, Jupiter Temple. To na pewno by skłoniło bardzo dużą liczbę osób.

@EDIT

Do Moderatora, można by było zmienić tą subforę na Prywatne serwery Silkroad, a nie Serwery, bo wychodzi na to, że powinny tu być vSro, tSro, kSro, itd....

Opublikowano

@UP

- Luncher'a własnie naprawiłem . Zabieram się za FTW I ROC

- Ok captche zmienie;]

- Item Mall zostanie naprawiony

- 12 DGR będzie już niedługo

TIOiE.jpg

Opublikowano

Server fajny, strona internetowa do bani, brak estetyki, wbilem wczoraj wieczorem popatrzec i jak zobaczylem chat to co gmowie pisza to az smiac mi sie chcialo zero oblady, event pvp wizz vs wizz ?!?!

Opublikowano

Update 1.0

Media.pk2 - Uploading

Co nowego?

Raty naprawione

FTW działa (dziś o 18 będzie FTW . ( a zwykle będzie co tydzień w piątki o 18)

Emblematy Guildiowe działają ( Potrzebne nowe media.pk2)

Launcher działa ( Potrzebne nowe media.pk2)

Roc Mountain zostanie naprawione w ciągu tego tygodnia

Captcha zmieniona . Tylko jedna cyfra

Złe wiadomośći

- Rollback do dnia wczorajszego godz 18:00

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...