Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PET FILTER do vsro serwerow

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie macie wszytsko wyraznie napisane jak ci cos nie dziala to przeczytaj na stonie pierwszej jeszzce raz jak dalj nie dziala to jeszcze raz. prosciej i banalniej sie tego juz nie dalo napisac. Ludzie na gg mi pisza ze im nie dziala a jak pytam sie czy zainstalowali biblioteki to oczywiscie jakie biblioteki. Jak pytam czy zmienili opcje regionalne to jakie opcje. Czytajcie ze zrozuminiem caly moj post wtym temacie na pierwszej stronie a wszytsko sie wam uruchomi.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

up

widze ze sie musiales troszke napracowac z edycja tego pliku bo itemow wszytskich w grze jst ponad 8 tysiecy :D Nie wnikam jak to zorbiles ale moje gratulacje. Jak ktos ma jakis problem z tym to piszcie do mnie na gg pomoge jak bede tylko mogl. pozdro all

oblukalem to i alljest ok pza jedna sprawa chodzi o soxy :( wczesniej byly przy nich opis RARE i to byly soxy , a teraz nie ma zadnej informacji ze to sox chyba ze nie mi umknelo ??

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Wszystko ładnie śmiga wielki plus ! xD

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Co zrobic jesli mi wyskakuje taki oto blad? :P

12f818cc5eff89de.jpg

Zainstalowalem library files, zmienilem wszystko na english i mam nadal blad.

Problem rozwiazany, pobralem inne library files :)

Rekrut
Opublikowano

Co zrobic jesli mi wyskakuje taki oto blad? :P

12f818cc5eff89de.jpg

Zainstalowalem library files, zmienilem wszystko na english i mam nadal blad.

Problem rozwiazany, pobralem inne library files :)

kolego czy moglbys podac ten link do Libaryfiles ktore pobrales ?

Rekrut
Opublikowano

to samo :(

edit : Dziala dziekuje wam :)

x2 edit: Wogole nie laduje mi postaci w grze dlaczego ?

Rekrut
Opublikowano

w loaderze tylko 1 chaczyk ma byc tam gdzie masz login ip a te word wogole nie zaznaczaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...