Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PET FILTER do vsro serwerow

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/818/helpmej.jpg/

pomocy?

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^^ normalnie ręce opadaja ^^ - jestes chyba jedyny ktoremu on nie dziala ^^

Po pierwsze napisz jaki masz system , po drugie czy masz zainstalowane libary files , zmieniles ustawienia na Stany Zjednoczone i zainstalowales net framework.

Jak dalej Ci nie działa to napisz na gg 4443790 cos sie wykombinuje - jak masz win7 64 bity to jak na nim odpalic nie mam pojecia chodz ludzie to jakos rozwiazali, ale mnie nie wiadomo.

- zobacz sobie na pierwszej stronie jest pelny update zrobiony bota, jest napisane co trzeba miec zainstalowane aby bot dzialal poprawnie oraz jak ustawic opcje regionalne. Jezeli w bocie naciskasz start i dostajesz odrazu dc moze to byc spowodowane na 90% tym , ze jak zciagnoles bota to nie zmieniles w nim skili albo ustawiles skile ktorych nie mozesz uzyc.

mam system vista 32 bit a te library files tez juz instalowalem, moze problem tkwi w tym ze chce go na atomixie odpalic? chociaz duzo ludzi podobno uzywa go na tym serverze.

31141tz.gif

ubd5178.png

Opublikowano

Przy wpisywaniu RARE nie znajduje itemow :((. jakies rady?

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/818/helpmej.jpg/

pomocy?

ten blad przy odpaleniu pokazuje ze libary files netframwork lub c++ nie zostal poprawnie zainstalowany. Masz system ViSTE

z tego co pamietam to juz w tym systemie jest mozliwosc ustawienia tak jak w win7 odpalenia jako administrator - tak odpal program od libary files i netframework przy instalacji i zresetuj po kazdej instalce kompa. . jak dalej nic nie trybi napisz do mnie na gg bede jutro tzn NIedziela na gg cos zarazdzimy.

mam system vista 32 bit a te library files tez juz instalowalem, moze problem tkwi w tym ze chce go na atomixie odpalic? chociaz duzo ludzi podobno uzywa go na tym serverze.

KDBOT dziala na kazdym servie na vsro - napisz jaki masz dokladnie problem najlepiej na gg a cos zaradzimy :D

Przy wpisywaniu RARE nie znajduje itemow :((. jakies rady?

W pierwszym poscie pisze juz wyraznie ze nie trzeba ustawiac i szukac itemkow z nazwa RARE bo sa one juz automatycznie w tym bocie w ustawieniach zaznaczone. Wystarczy tylko uwaznie przeczytac to co napisalem . EHH

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Potrzebuje pomocy z botem.

Otoz, za kazdym razem gdy go wlacze muse ustawiac wszystkie configi od poczatku, skille, item filter itp.

Klikam save setki razy ale za kazdym razem to sie powtarza.

Opublikowano

Prubuje ustwic bota żeby zbierał same soxy nie mam ocji ani RARE ani Nova po tych na pisach w bocie nic nie wyskakuje jest w pliku genero plik item wklejenie go też nic nie daje bo jak tylko otpalam bota po ustwieniu skili itd otpala tylko imbue i dostaje dc i tak za każdym razem może ktos pomóc?

2czytałem że suny już są zaznaczone czy jest tak przy każdej nowej postaci która w bocie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

elo zrobiłem tak jak pisałeś, wszystko dobrze tylko że jak w loaderze klikam lanuch to wyskakuje błąd: "An unsupported locale was detected." klikam ok i niby wszystko jest ok, ale jak już odpalam postać to bot jej nie czyta. Dodam że gdy ściągnąłem prywata to go wypakowałem a nie instalowałem, może w tym jest problem. za wszystkie podpowiedzi dzięki ;)

Opublikowano

Jeden sposób to, przez loadera. Wrzucasz sro_client do loadera, niżej masz dwa okienka "Division server" i "Login server", w tym login serwer masz podane IP :)

Opublikowano

Cześć ^^ Wiem, że było już wiele pytań, przeczytałem wszystkie. Jeżeli chodzi o pliki, to wszystko zostało pobrane zainstalowane itd. Library files też ;] PhConnector też niby działa. Posiadam viste SP1. Otóż, moje pytanie brzmi: "Czemu, gdy odpalam bota i wyskakuje mi okienko silka, nic dalej się nie dzieje?" Poradnik cały przeczytałem, a pliki systemowe po 3 razy usuwałem i ściagałem, nadal nic nie pomaga... Jakby co wszystko działa, tylko własnie nie chce się uruchomić. Udzieli mi ktoś odpowiedzi na moje pytanie? ^^ z góry dziękuję :) Jakby co, próbuję to zrobić na serwerze ATOMIX.

Opublikowano

Witam mam pewien problem a mianowicie , mam 64 bit win, 7 , bot mi sie odpala gdy mam c++ x86 2010 włączony i język polski ale wtedy nie nadaje sie do użytku bo run 5 wyskakuje , kiedy musze zmienic na ang i wtedy 86 bitowy przestaje mi dzialac i jest skillerror i nic nie pomaga a bot trybi mi tylko na 86 a więc chyba mam pobocone :D a jeżeli włacze 64 bit c++ o działaniu nie mam mowy nie ładuje mi itemow skili mob it odrazu 100% i nie włacza sie

Opublikowano

linki wygasły

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Właśnie można prosić o dostęp do ściągnięcia bota ponieważ te strony są zablokowane ;/

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Witam. Mam problem z tym botem, poniewaz gdy wlaczam go pokazuje mi sie okienko z silkroad , ale w gre nie chce wejsc . Pomocy , wczoraj jeszcze mi dzialal ;/

Opublikowano

Tez bym prosił o reupa, mam inna wersje kdbota, tylko nie mam pewności ze podnosi soxy, okolo 12h farmienia i 0 soxow :/ na duckroad

Opublikowano

ja mam duzy prbolem gram nba glory sro Rome i sa tablety d13 i holybibile elixir i niewiem co zrobic zeby zbieral to i to bardzo prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...