Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PET FILTER do vsro serwerow

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też mam taki problem, Włączyłem wszytko jak w poradnikach ale przy uruchomieniu Loadera nie pokazuje się nic w nim wpisałem server w proxy i all jak trzeba

wtffv.png

Opublikowano

Witam, a ja mam mianowicie taki problem: oczywiscie nie raz mialem tak ze wlaczam sobie wszystko po kolei tak jak trzeba daje start postaci no i oczywiscie KDBot sie zawiesza tzw duszek, po czym zaraz dostaje dc, wczesniej ze tak ujme zalapywalo za gora max 10 razem, dzisiaj meczylem sie 40 min, po czym dziala znowu nie wiem moze mu sie odwidzialo, teraz jest kolejny problem, czasem jak puscilem bota pet zbieral tylko gold, wystarczyl relog i zbieral juz soxy i np taby jak mu zaznaczylem, teraz zbiera sam gold, nawet relogi i deconnecty i connecty bota nie pomagaja, zbiera sam gold, nie zbiera nic z pet filtra ?

Co z tym zrobic ?

Przepraszam za brak polskich znakow, ale opcje jezykowe zmienione.

Opublikowano

Dobra ludziska jestem na forum dzisiaj caly dzien - jak ktos potrzebuje pomocy to prosze pisac badz tutaj badz na gg jestem na nim tez dzisiaj dostepny. W miare mozliwosci zaraz bede odpisywal na wasz eproblemy pokolei.

A wiec tak :

"jak zrobic zeby zbieral tylko son bo w plikach item niema tego???"

odpowiedz: pisze dokladnie w poradniku wlaczyc botka z niezmienionym item txt, wpisac rare w opcjach advanced na zakladce pet item filter i potem zmienic jeszcze raz na angilskie item txt - zaraz wam zupdatuje pierwsza stronke i dam wam juz pelnego bota z zaznaczonymi wszytskimi rzeczami zebyscie nie mieli tyle kombinacji :D

"A co musze zrobic jak caly czas dostaje dc jak wejde na serwer ??"

dc dostajesz zapewnie po zalogowaniu sie na chara. Moga to byc przyczyny ze nie zmieniles w ustawieniach ph connectora w pliku cfg ip na swoj serwer. Druga mozliwosc przy odpaleniu loadera i samym jego uruchomieniu nie podales mu porty 10001 i nie zaznaczyles w Redirect world i login server tych 2ch ptaszkow co sa po lewej . inna mozliwosc hmm moze server jest off?? :D

"Mam problem bot nie zbieria mi itemow wogole ani elkow ,/ ani niczego a mam wszystko ustawione mam max rozdzielczosc 1920 x 1080 to moze byc tego wina ?"

rozdzielczosc w silku max ktora on obsluguje to jest 1280x1024 wyzsza rozdzielczosc da sie uzyskac bez problemu ale nie mysl ze bot bedzie Ciebie widzial niestety :D Boty sa pisane pod gre a gra sama takiej rozdzialki nie obsluguje niestety. Po drugie zobacz sobie czy jak zalogujesz sie przez bota do gry czy na zakladce General w kdbocie po lewej stronie wyswietla ci sie nazwa Twojego chara i lvl w nawiasie poprawnie i czy ustawiles mu wogole co ma zbierac - jakie itemki chcesz zbierac ?? opisz jak to sam robisz a powiem ci czy robisz to dobrze :D

"Siemka mam taki problem ! Robie wszystko zgodnie z wasza instrukcja i pojawaia mi sie takie cos http://imageshack.us...eztytuuynp.png/ i nastepnie pojawia mi sie takie cos http://imageshack.us.../64/bladye.png/ NIe wiem co mam zrobic

Prosze o szybka pomoc"

tak jak wyzej gdzies pisalem , sprawdz ustawienia samego phconnectora , na pierwszej stronie pokazalem jak ma wygladac jego wpis w configu a nalzey tam tlyko zmienic ip servera na ktorym graci nic wiecej. Napisz jak wyglada Twoj config bez tego nie pomoge.

"Ja też mam taki problem, Włączyłem wszytko jak w poradnikach ale przy uruchomieniu Loadera nie pokazuje się nic w nim wpisałem server w proxy i all jak trzeba"

tym mnie juz zabiles <placze> widac ze all ladnie ustawiles ale dlaczego nie ustawiles loadera ?? jak chcesz odpalic silka przez loadera jak nie masz podanej sciezki w loaderze ? To co Ty chcesz odpalic hmm? w loaderze jak go odpalasz po lewej stronie masz przycisk Add po jego wcisnieciu wybierz sobie katalog z silkiem do serwera na ktorym aktualnie chcesz grac nie zaden inny. Jak juz mu podasz ta sciezke to postepuj dalej jak w poradniku. Nie myslalem z ektos zapyta jak sie uzywa loadera :(

"Witam , nie moglem w tym temacie znalesc , bo nikt na to nie odpowiedzial.

Mianowicie jezeli nie mam grab pet ajest mozliwosc abym dalej podnosil soxy ;)"?"

Tak oczywiscie w kdbocie na zakladce pet filter jest ptaszek ktory to umozliwia i trzeba go tlyko zaznaczyc - z tego co wiem przy pierwszym odpaleniu bota on jest juz zaznaczony.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Mam podobny problem do innych, mianowicie jak juz sie zaloguje na konto wszystko sie wczyta, postac postoi w miescie ok 30sec i zaraz wyskakuje mi raport o bledach ph connectora i po tym dostaje dc. Ktos cos wie, jak temu zaradzic ?

Problem rozwiazany, nie mozna odpalac bota w zatloczonym miejscu

Opublikowano

Mam mały problem , klikam już w ostatnim etapie START czekam i client nie chce sie uruchomic .. nie ma zadnego błedu ale poprostu nie chce się odpalić , wiecie co może być tego przyczyną ?

Opublikowano

Da się ustawić aby bot bił eventove moby? Dokładnie Snow Slave.

- nie nie da sie

ja nie robiłem zangielszczenia bota a rare itemow nie wyświetla

- temat jest na pierwszej stronie calkowicie przerobiony, prosze sie do neigo zastosowac i przeczytac.

Mam mały problem , klikam już w ostatnim etapie START czekam i client nie chce sie uruchomic .. nie ma zadnego błedu ale poprostu nie chce się odpalić , wiecie co może być tego przyczyną ?

- jezeli nie ma zadnego doslownie zadnego bledu to nie znam przyczyny ( powinien byc C9 ) - pierwsze uruchomienie silka przez loadera po wlaczeniu kompa moze trwac na slabszym kompie nawet do 5 minut ( lol nie wiem dlaczego pewnie przez phconnector ) - jezeli zas wyskakuje C9 takie male okienko to znaczy ze wpisales zle ip w phconnectorze. inna przyczyna moze byc, ze w loaderze nie podales sciezko do pliku scro_client.exe z silka na ktorym grasz, tak jak to widzialem na screenach wyzej, ze ktos chcial odpalic loaderem cos czego mial nie zaznaczonego.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

problem z rare rozwiązany i wszystko działa ale po minucie dostaje dc

- jeżeli czesto dostajesz dc to sprawdz czy masz all zainstalowane, tzn: netframework 3.5, libaryfiles, c++ runtime , jezeli masz system win7 czy zmieniles zgodnosc systemu na winxpsp3 i dales plikom wykonawczym prawa administratorskie. Jak wszystko masz tak jak powinno być to phconnector sie może jeszcze jak w pobliżu Ciebie na spocie jest z kilka osob 5-7 + wtedy tez moga zwisy phconnectora wystepowac dosc czeste , ale czym to jest spowodowane to nie mam pojecia.

Opublikowano

Ten sam problem co u wielu innych osób, a mianowicie gdy tylko w bocie naciskam start dostaję dc, wszystko co tu jest napisane na ten temat nie jest żadną pomocą... ktoś jest w stanie temu zaradzić ?

Opublikowano

BOT NIE DZIAŁA!

Zainstalowałem te pliki od microsoftu a mi wyskakuje wtedy takie okienko H9Y0m.jpg

i tak w kółko

^^ normalnie ręce opadaja ^^ - jestes chyba jedyny ktoremu on nie dziala ^^

Po pierwsze napisz jaki masz system , po drugie czy masz zainstalowane libary files , zmieniles ustawienia na Stany Zjednoczone i zainstalowales net framework.

Jak dalej Ci nie działa to napisz na gg 4443790 cos sie wykombinuje - jak masz win7 64 bity to jak na nim odpalic nie mam pojecia chodz ludzie to jakos rozwiazali, ale mnie nie wiadomo.

Ten sam problem co u wielu innych osób, a mianowicie gdy tylko w bocie naciskam start dostaję dc, wszystko co tu jest napisane na ten temat nie jest żadną pomocą... ktoś jest w stanie temu zaradzić ?

- zobacz sobie na pierwszej stronie jest pelny update zrobiony bota, jest napisane co trzeba miec zainstalowane aby bot dzialal poprawnie oraz jak ustawic opcje regionalne. Jezeli w bocie naciskasz start i dostajesz odrazu dc moze to byc spowodowane na 90% tym , ze jak zciagnoles bota to nie zmieniles w nim skili albo ustawiles skile ktorych nie mozesz uzyc.

Opublikowano

Witam a wiec mam nastepujacy blad: odrazu mowie ze zrobilem wszystko jak nalezy, odpalam phconnectora =>bot laduje sie wszystko bez problemu nastepnie loadera i tu znajduje sie moj blad, pozniewaz wrzucam do odczytu sro_client.exe i nie moze go zaladowac prosze o wszelka pomoc ktora pomoze mi odpalic gre przez bota wyskakuje blad could not start sro.client.exe

Opublikowano

Jest to spowodowane tym, że masz najprawdopodobniej słabszego kompa i jak chcesz odpalić bota to musisz być juz na spocie gdzie nie ma ludzi bo inaczej dostaniesz dc. Także najpierw idz na spota na zwykłym silku (bez bota) potem wyłącz gre i włącz od nowa z botem. Myślę, że będzie działać ;D

Opublikowano

Siemka mam kilka problemow w bocie :

1) Gdy wbijam na spot i daj start to on nie bije tych mobkow ktore go atakuja tylko biegnie do nastepnego

2)nie umie ustawic zeby zbieral sox, i nie mam grab peta

3)Jak zrobic zeby uzyl buff z clera ?

Bardzo prosze o szybka ODP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...