Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PET FILTER do vsro serwerow

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

update silkroada masz zrobione ?

Jak tak to sprawdz czy masz dobrze wpisane ip servera ,login ip i world ip

prosze o wstawienie skryptu do bota z cap 120 bo nie czyta mi filter w bocie skili ani pet filter nie widzi itemow tabs itp... a dokladnie chodzi mi o server Gsro z gory dzieki :)

Opublikowano

o zrobic mam win 7 64bit i mam problem z biblioteka dll... przy otwieraniu phconnectora :s

Mam dokladnie to samo. Pomoze ktos?

sygnah.jpg

Ego = 1/Knowledge

Opublikowano

Jak byście przeczytali dokładnie temat to wiadomo , że na win7 64 bit nie wiem przynajmniej ja jak odpalic by wszystko dzialalo poprawnie.

proszę o pomoc zrobiłem wszystko jak w poradniku i na sam koniec wyskakuje to

to jest blad polaczenie do serwera - w katalogu bota proxy/02 i 01 w pliku config musisz zmienic ip na ip twojego serwer bo na bank tego nie zmieniles i powinno all smigac.

o zrobic mam win 7 64bit i mam problem z biblioteka dll... przy otwieraniu phconnectora 

Jezeli masz system oryginalny a na dodatek 64 bitowy to nie odpalisz kdbota poniewaz aby on poprawnie dzialal potrzebujesz zainstalowac biblioteki uruchumieniowe a z tego co mi wiadomo to w win7 instalowanie ddl jest jakos zablokowane. Jak to zrobic na 64 bitach nie wiem i pisalem na pierwszej stronie.

Witam. Mam problem z botem a mianowicie to tylko z loaderem. Kiedy odpalam klikam juz zeby SRO sie wlaczylo to wyskakuje takie male okienko ze znakami zapytania ,o co moze chodzic ? Tylko nie piszcie ,ze to dlatego ze server off , bo probowalem wlaczyc bota jak byl server open 

Jaki blad gdzie jakis screen, bez bledu nie mam jak pomoc

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Mi działa w kd bocie i zbocie

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Siema mam wszystko ustawiona tak ,jak tu jest napisane odpalam,loguje sie i po chwili wywala mi błąd phconnector.exe (a bot nie odpowiada , zwiesza sie..) poczym dostaje dc ;/ może ktoś potrafi mi pomóc....

Opublikowano

Mam problem z botem a dokladnie chce zeby zbieral tylko soxy . Jak wpisze w advanced " RARE" i zaznacze tam wszystkie to i tak nie podnosi soxow. Podnosi tylko gdy zaznacze wszystkie itemki ale wtedy soxy podnosi z zwyklymi itemami .Pomozcie jak ustawic zeby tylko soxy zbieral?

Opublikowano

Mam pytanie czy bot musi byc ustawiony na start zeby pet filter dzialal?

Nie musi być włączony, wystarczy go ustawić i kliknąć "Save"

sygnah.jpg

Ego = 1/Knowledge

Opublikowano

Robilem wszystko co sie dalo to co bylo w temacie i postach i nic. Okno kdbota sie wiesza kiedy loguje postac i tyle ,czasem zadziala ,ale wiesza sie po 5-10 minutach.

Moj PC WIndows Professional XP SP3 C2D 4300 1,8Mhz 4gb ramu i gts 450

Opublikowano

ja mam za to taki problemik bot dziala tylko nie atakuje w miejscu stoi i tylko wali imba nie namierza mobow wyskakuje tylko invalid target oco lata ??

Opublikowano

Witam ja robie wszystko zgodnie z instrukcja tzn;

1;sciagam bota

2;sciagam libray files i instaluje

3;poprawiam opcje regionalne wchdze na bota wszystko robie i gdy go odpalam ladowanie trwa w nie skczonosc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam problem tylko jeden z tym botem, a mianowicie po mniej wiecej 5 min ph bot mi sie wylacza znaczy przestaje dzialac i pokazuje mi okienko zebym wyslal raport do microsoftu

Opublikowano

Witam.Mam taki problem z tym botem ze gdy wybieram opcje w bocie "Start Bot " to po sekundzie dostaje dc....Mam wszystko ustawione tak jak powinno byc ( biblioteki , phConnector , skile , itemy ) pozsiadam win 7.Prosze o pomoc.z gory dziekuje . Gdyby co moje gg to 4319624 . Pozdrawiam

Opublikowano

A:Jak juz odpaliliscie i all wam chodzi przechdzimy na zakladke Item Filter i wchodzimy w Advanced. Kolejno Przechodzimy na 2ga kolumne 1szy wiersz i jak to klikniemy to pojawi sie tam ( 7254 itemki z calej gry ) przechodzimy w dol i widzimy 3 pola do wpisywania w tym najdluzszym wpisujemy RARE ( sa to wszystkie soxy w grze ) zaznaczamy je wszystkie na niebiesko i potwierdzamy klikajac na przycisk Nh/Et jak zrobimy all dobrze to w tabelce po prawej stronie pokaze sie nam gwiazdka przy kazdym itemku. Dajemy Save/close i mamy podnoszenie itemkow tylko soxow w grze. ( w samej grze silku wopcjach petka naszego graba odznaczamy opcje equipment ma ona byc wylaczona w przeciwnym razie bedzie nam grab pet podnosil wszytskie itemki )

ile ma ich być bo ja mam około 3900 i tylko 90-92 sox a nova nic

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

POMOCY

nie wiem co jest... robie tak jak jest napisane i nic. a mianowicie scagam bota scagam te pliki libary files instaluje zmieniam ustawienia jezykowe. Bot caly czas pisze load skill.txt i stoi caly czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...