Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PET FILTER do vsro serwerow

kbum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d3ca870d216d452a.jpg

Wiecie moze co to za problem? Mam na nowo wgrany system, zainstalowalem bibliteke i netframework. ;P

Problem rozwiązany, zainstalowalem pare innych rzeczy i nagle wszystko ladnie dziala (win 7 64 bit) :)

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ha :P udalo mi sie go uruchomic na win 7 64bit, trzeba paro krotnie instalowac bibliotexi i C++ itp , restarty robic i takie tam az do skutku xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ja mam inny problem. Gdy zrobie wszystko jak nalezy, i w tym momencie jak BOT znajduje postac to mi sie zawiesza okienko bota.. brak odpowiedzi i dupa.. wylaczam bota wlaczam jeszcze raz.. na postaci teleport i gdy returm scrool dojdzie do 100% znowu bot zawiecha.. o co chodzi? :(

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

Co zrobilismy zeby temu zapobiec a nie dziala

1. Wylaczenie gg, skype. ( Amty virusa nie ma wcale )

2. Wylaczanie i wlaczanie bota gdy postac juz online

3. Usuwanie confingow ( ustawien ) .

Wszystko dupa..

Win XP 32bit . SP2 .

@ 8:01 - Instalujemy net framework 3.5 , sprwadzimy po instalacji.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ha :P udalo mi sie go uruchomic na win 7 64bit, trzeba paro krotnie instalowac bibliotexi i C++ itp , restarty robic i takie tam az do skutku xD

Co do tego to mam dziwne przeczucie ale watpie aby dzialal na 64 bitach choc moge sie mylic. Sam probowalem go uruchomic ale nietsety poleglem. Jezeli Tobie sie udalo to moje gratulacje. Opisz co i jak robiles i skad wiesz ze akurat teraz ci dziala i ze akurat teraz jak twierdzisz po kilku inatlacjach bibliotek "libary files" c++ akurat teraz one sie zainstalowaly ?? Troche to nie zrozumiale.

UP +2

ja mam inny problem. Gdy zrobie wszystko jak nalezy, i w tym momencie jak BOT znajduje postac to mi sie zawiesza okienko bota.. brak odpowiedzi i dupa.. wylaczam bota wlaczam jeszcze raz.. na postaci teleport i gdy returm scrool dojdzie do 100% znowu bot zawiecha.. o co chodzi?  

napisz co uruchamiasz w odpowiedniej kolejnosci jak wyglada twoj cfg w katalogu 01 i 02 ( zaznaczam ze musza byc one identyczne) ,oczywiscie masz zmienione ustawienia klawaitury na Anglielski oraz opcje regionalne na Angielskie i biblioteki zainstalowane ??

UP +1

Co zrobilismy zeby temu zapobiec a nie dziala

1. Wylaczenie gg, skype. ( Amty virusa nie ma wcale ) 
2. Wylaczanie i wlaczanie bota gdy postac juz online 
3. Usuwanie confingow ( ustawien ) . 

Wszystko dupa.. 

Win XP 32bit . SP2 . 

@ 8:01 - Instalujemy net framework 3.5 , sprwadzimy po instalacji. 

SKYPE i inne komunikatory co moga blokowac porty Phconnectora ( aqq, gg, tlen, inne) podczas samego odpalenia phconnectora i kdbota oraz w kolejnosci edx loadera musza byc wylaczone . Po calym juz odpaleniu i zalogowniu do gry mozna odpalic gg ono sie jedynie nie gryzie z phconnectorem. Jakie systemy macie jezeli win7 pamietajcie o ustawieniu zgodnosci na winxpsp3 raz danie uprawnien administratora na tych 3 plikach phconnector kdbotlite oraz edx loader.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano
Co do tego to mam dziwne przeczucie ale watpie aby dzialal na 64 bitach choc moge sie mylic. Sam probowalem go uruchomic ale nietsety poleglem. Jezeli Tobie sie udalo to moje gratulacje. Opisz co i jak robiles i skad wiesz ze akurat teraz ci dziala i ze akurat teraz jak twierdzisz po kilku inatlacjach bibliotek "libary files" c++ akurat teraz one sie zainstalowaly ?? Troche to nie zrozumiale.

No przeciez uzywam filtra :P caly czas sam wiesz ^^. co tutaj mam udawadniac . Na poczatku nie chcialo dzialac ale zmienilem te opcje regionalne na stany zjednaczone > wyczyscilem PC od syfu CCleaner , Registry Mechanic , > Zainstalowalem Net framework 4.0 ( Dla XP sp2/3 3.5 ) > Zainstalowalem Biblioteki z microsoftu ( C++) > Zaintalowalem libertyfiles > zmienilem confing tlyko w folderze 01 ( 02 nie ruszalem wcale ) > >>> nuconnector > bot > edxloader te rzeczy juz normlanie jak wszyscy odpalalem <<<

Instalacje C++ i libertyfiles powtarzalem chyba nawet 4/6 krotnie , bo za 1 razem nie dzialalo , po kazdej instalacji robilem restart PC no i wkoncu zadzialalo :) .

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

[phConnector]

IP=109.236.87.143

Port=15779

ListenPort=10001

BotPort=20001

Developer=0

taie ustawienia mam w 01,02 folderze.

--------------------

wlaczam : phConnector - KDBotLite - edxSilkroadLoader_Lite w jak silk sie wlaczy to bot zwiecha.

ustawinia klawiatury angielskie, instalowalem net famework 3,5 ,vcredist_x86, libraryfiles .

nie mam pojecia co jest nie tak...

Opublikowano

[phConnector]

IP=109.236.87.143

Port=15779

ListenPort=10001

BotPort=20001

Developer=0

taie ustawienia mam w 01,02 folderze.

--------------------

wlaczam : phConnector - KDBotLite - edxSilkroadLoader_Lite w jak silk sie wlaczy to bot zwiecha.

ustawinia klawiatury angielskie, instalowalem net famework 3,5 ,vcredist_x86, libraryfiles .

nie mam pojecia co jest nie tak...

plik cnfig jest oki . Teraz tak jak odpalasz nuconnector potem kdbota i ostatnie loadera ( i tutaj po podaniu sciezki dostepu w gornej tabelce do silka ) przechodzisz do juz samego loadera , wszytskie ptaszki zostawiasz tak jak byly, na dole masz 2 mozliwosci wpisania ip jedno i drugie masz miec 127.0.0.1 port obok nich ustawiasz na 10001 w jednej lini jak i drugiej po lewej obok tych lini zaznaczasz "v" i dajesz start. Napisz czy tak uruchamiasz.

Kolejne nie wystarczy zmienic ustawien klawaiatury na angislkie tylko cale opcje regionalne musza bbyc zmienione na angilskie ( Stany Zjednoczone )

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

wszystko robie jak napisales..

mam to zmienione.

wszystko jest ok do czasu gdy postac pojawi sie w grze.. jak wybieram postac klikam start, to w bocie cos tam sie pokazuje i dziala.. ale gdy silk sie zaladuje i pokaze sie posttac.. bot lagg...

--------------------------

DZIALA!

co rozwiazalo moj problem: sciagnelem od nowa cala paczke bota.. i zamiast syndicate sro lancher dodawac w loaderze to ddalem sro_client pewnie powinienem zrobic tak od poczatku.. dziekuje za wszelka pomoc ;)

Opublikowano

Ciesze sie bardzo ze problem sie rozwiazal . Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja nie mam pojecia zainstalowalem inne Library costam i dalej to samo miga mi KdBot i ze loading skills ....

;]

Opublikowano

Mi w ogóle nie odpala sie phconnector, tak samo jak odpale bota to mi postaci nie wykrywa, a nie ukrywam, że pet filter byłby bardzo przydatny xD

Opublikowano

Ja nie mam pojecia zainstalowalem inne Library costam i dalej to samo miga mi KdBot i ze loading skills ....

samo zainstalowanie libary files nic ci nie pomoze, musisz ustawic opcje regionalne na stany zjednoczone co i jakto zrobic jest wpeirwszym temacie w odnosniku do tematu rozwiazujacy ten problem

Da się ustawić żeby pet zbierał magic stone i attribute stone?

Nie nie da sie ustawic aby podnosil kamienie ktore droply jedna niedogodnosc chyba ktorej jeszcze nie udalo mi sie rozwiazac

Mi w ogóle nie odpala sie phconnector, tak samo jak odpale bota to mi postaci nie wykrywa, a nie ukrywam, że pet filter byłby bardzo przydatny 

opisz jaki masz system i co zrobiles juz a czego nie

Opublikowano

Jezeli pobraliscie zangielszczenie to tam nie ma tego uwzglednionego niestety. Musicie zrobic taki myk. Przelozyc stare item.txt spowrotem wejsc do advanced zaznaczyc sobie RARE i zapisac opcje . Wylaczyc kd i podmenic na angielskie wsio. Niestety osoba ktora przerabiala - bardzo wielki plus i szacun zmojej strony - ale cos troszke pomylila ^^ no niestety ale tak jak napisalem wyzej jedynie sie da to zrobic.

Opublikowano

Witam. Mam problem z botem a mianowicie to tylko z loaderem. Kiedy odpalam klikam juz zeby SRO sie wlaczylo to wyskakuje takie male okienko ze znakami zapytania ,o co moze chodzic :)? Tylko nie piszcie ,ze to dlatego ze server off , bo probowalem wlaczyc bota jak byl server open ^^

_______________________________________________________________________________________________________

przepraszam za brak polskich liter !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...