Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS3 możliwe będzie wieczorem.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak ja grałam to mi się wydaje, że ten server bardziej postawiony pod medium.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak sie kliknie na dozorce nie jest spolszone, potem sa misje u innych npc ktore tez nie sa spolszczone. Prosze o spolszczenie.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Jak sie kliknie na dozorce nie jest spolszone, potem sa misje u innych npc ktore tez nie sa spolszczone. Prosze o spolszczenie.

przecież team cały czas nad tym pracuje. przeczytaj pare postów wyżej ; x

x

Opublikowano

Tutaj kamer mod jest niedozwolony więc nie licz na kamera moda i wbijesz.

Proszę, nie dawajcie. Coś mi Shenzu mówił, że tutaj kamer mod nie działa .

egrq.png

Opublikowano

Usuncie jak mozecie drop smieci... Ubilem metina bitwy, a tu caly ekran w itemkach...

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Marmoladowy, a co nie chcesz wydropić bojowy np ; z metka pochlebstwa "105" lvl?

Chyba chcesz, a więc lepiej zostawić jak jest.

Na mniejszym lvl dużo śmieci dropi, a jak się wbije duży to jakieś 3-4 max.

egrq.png

Opublikowano

było by dobrze jak by serwer wystartował o 16:30

mam taki pomysł niech na stronie dadzą zakładkę Client i tam wszystkie pliki i każdy co bedzie chciał pobrać np z pack,root lub pc to by mógł sam pobrać

chodzi mi o to żeby umieścić folder metin2/pack i tp

logoouz.png

Opublikowano
było by dobrze jak by serwer wystartował o 16:30

Tak , zapewne zrobią tak , jak ty chcesz ...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Motusy, Twój pomsył jest zły bo wtedy każdy będzie latał z kamera mod, dmg hack itp.

Moim zdaniem nie .

egrq.png

Opublikowano

serverinfo:

import locale
if locale.IsEUROPE():
  STATE_NONE ="..."

STATE_DICT = {
      0 :"...",
      1 :"NORM",
      2 :"BUSY",
      3 :"FULL"
  }
  SERVER01_CHANNEL_DICT = {
      1:{"key":11,"name":"CH1   ","ip":"46.105.114.82","tcp_port":13011,"udp_port":13011,"state":STATE_NONE,},
   2:{"key":12,"name":"CH2   ","ip":"46.105.114.82","tcp_port":13021,"udp_port":13021,"state":STATE_NONE,},
   3:{"key":13,"name":"CH3   ","ip":"46.105.114.82","tcp_port":13031,"udp_port":13031,"state":STATE_NONE,},
   4:{"key":14,"name":"CH4   ","ip":"46.105.114.82","tcp_port":13041,"udp_port":13041,"state":STATE_NONE,},
   }
  REGION_NAME_DICT = {
      0 : "GERMANY",
  }
  REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
      0 : {
          1 : { "ip":"46.105.114.82", "port":11002, },
      }
  }
  REGION_DICT = {
      0 : {
          1 : { "name" :"Shenzu OPEN BETA", "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },
      },
  }
  MARKADDR_DICT = {
      10 : { "ip" :"46.105.114.82", "tcp_port" : 13011, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", },
  }

TESTADDR = { "ip" : "46.105.114.82", "tcp_port" : 50000, "udp_port" : 50000, }

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...