Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Epic Save - Gotowa mapa na serwer - Miasta , Parki , Sklepy , Boiska , Plaże itp.

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzialem te mape na youtube jakis rok temu..

gówno sie napracowales i tyle.

,,Rodzimy się by żyć, żyjemy by umierać''

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

widzialem te mape na youtube jakis rok temu..

gówno sie napracowales i tyle.

Nie miałem kiedy odpisać tutaj: Temat jest już dość stary... Mapa została wykonana przeze mnie. Jak widziałeś na youtube było trzeba wstawić ,bo jestem ciekaw ,że ktoś zrobił coś takiego jak ja.

Podaj linka jak znajdziesz ja widziałem ja przedwczoraj na pewnym dedyku. Bardzo podobna :D

Nie ,którzy tą mapę wgrywają na swoje serwery jest dość fajna.

Możecie szukać tej mapy wszędzie lecz i tak ja jestem jej autorem nikt przede mną takiej mapy nie wrzucał. Jak ktoś wrzucił gdzieś tą mapę to na pewno skopiował mapę ode mnie.

Cirkawa mapa dle nowych graczy ;]

Nie tylko nowym :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Galaxy? :D Czyzby mieszkasz w Szczecinie? :D

Odbiegając od tematu nazwa sklepu "galaxy" wzieła się właśnie z centrum handlowego ze Szczecina. Mieszkam w jego okolicach w Nowogardzie jakieś 60km od Szczecina.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Złodziej mapek muj save budowałem go z kolegami na mc edit chyba z 1 tydzien a ten frajERRR to zaromba:::: ŁŁŁŁ

Opublikowano

Jak wgrasz mape na 1.2.5 to ona się przekonwertuję do tej wersji :)

Więc nie wiem w czym problem ;>

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj :) To galaxy , stadion , statki i nie wiem czy wszystko ale mam takie wątpliwości to poprostu wzięte schematy i wklejone przez MCEdit .... pochodzą one ze strony www.planetminecraft.com jeśli uda mi się znaleść linki to je tu wkleję ;]

Także proszę nie ukrywaj tego , że nie zrobiles tego sam w całości.

@Edit :

- Link do stadionu :

http://www.planetminecraft.com/project/minecraft-football-stadium/

- Link do Mario :

http://www.planetminecraft.com/project/mario-80-blocks-high/

-Centrum '' Galaxy '' :

http://www.planetminecraft.com/project/mall-of-minecraft/

Nie chce mi się więcej szukać :<

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Lol .... on sobie pobrał tą mape z neta i mówi że on tosam zrobił...ludzie wy nigdy mapek nie pobieracie z neta? google?

Bo ta mama jest na youtube na google na pierwszej stronie

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Genialna mapka! Widać po wielu budynkach ogrom pracy.

Tylko po screenach widać że wiele budynków ma cobbla na dachu, a to nie za fajnie wygląda. Lecz poza tym: Awesome!

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Niestety nie tylko inni od Ciebie kopiują bo także i Ty kopiujesz schematy / budowle od innych i wrzucasz je na mapke pisząc , że jest wykonana przez Ciebie..

211mgqr.jpg

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Niestety nie tylko inni od Ciebie kopiują bo także i Ty kopiujesz schematy / budowle od innych i wrzucasz je na mapke pisząc , że jest wykonana przez Ciebie..

Gdzieś już w temacie już wspominałem ,że częściowo ja budowałem budynki a częściowo brałem elementy z innych map. Ale większość na mapie i tak jest wykonana przeze mnie.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...