Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Epic Save - Gotowa mapa na serwer - Miasta , Parki , Sklepy , Boiska , Plaże itp.

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa jest rewelacyjna . Ja osobiście na serwer bym jej nie wstawił bo nie miałbym satysfakcji z budowy ;p Należy się + .

Opublikowano

Hmm... Fajne Dużo roboty w to włożyłeś, ale środek kopalni mi się w ogóle nie podoba :( Ale to tylko moje zdanie.

Nie ma ;(

Opublikowano

Był już ten temat i nawet jeśli to zrobiłeś to MCeditem schematami od innych ludzi.

Zwykły plagiat widziałem te pojedyncze budowle na zagranicznych forach.

Wielki -.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Był już ten temat i nawet jeśli to zrobiłeś to MCeditem schematami od innych ludzi.

Zwykły plagiat widziałem te pojedyncze budowle na zagranicznych forach.

Wielki -.

Człowieku ja na tej mapie zrobiłem 50% sam... 50% skopiowane... po przez komemdy "copy"

jakie schematy ja nawet nie wiem co to. jakbyś czytał to wszystkiego nie zbudowałem nie ,które skopiowane nie ,które nie

MCedit wink.gif

Mam identyczne statki na moim save co do klocka ;P

Jeden statek skopowany , drugi zrobiłem.. i tak większosć na serwerze.. jakbym miał robić sam wszystko robiłbym to wieki..

a tak to trochę zrobiłem troche skopiowałem... ten o ,którym pewnie mówisz to z jakiegoś save a Mcedit i te schematy nigdy nie używałem

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano
Kawał dobrej roboty odwaliłeś, ale nie wierze że wszystko własnoręcznie ;3 Taka propozycja - rób czasem update tego :D

A czy autor ma pisać 10000 razy, że 50% jest jest pracami, a 50% skopiowane WorldEditem SPC ?

A co do mapki nie mam zdania, po prostu jest zajedwabiście duża po prostu extra praca nawet jak na kopiowanie, chyba najlepsza sklejka mapek/budowli jakie dotąd widziałem :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Tulek dobry jesteś mapa zajebista ale mam 1 ale mapa została w połowie zrobiona przez ciebie bo na youtube nawet filmik jest z mapy Saimon czy jakoś tak .

1326728565-U383707.png

Opublikowano

jjjjjjaaaa pieerdole co to jest ja nie wiem czy ktoś mi dał do czego narkotyków czy jestem w śnie.

Stary wiesz to jest marzenie każdego servera.

Cholera brak słów jesteś moim >>gURU<<

+

Jakiś problem? Napisz na PW

backtrack-it_userbar4.png?w=460

Opublikowano

emm mam pytanko czemu nie mozna pobrac? jakies bledy wyskakuja :(

odświeźam. Download sprawdze w piatek teraz jestem w szkolnym internacie na telefonie
0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...